Accident rutier între două camioane, pe Centura Capitalei. Cei doi șoferi au ajuns la spital

Accident rutier între două camioane, pe Centura Capitalei. Cei doi șoferi au ajuns la spital

Două persoane au fost grav rănite într-un accident rutier produs miercuri dimineață, pe DNCB intersecţie cu DN 4 Bucureşti – Olteniţa, în apropierea localităţii Popeşti-Leordeni, din judeţul Ilfov.Potrivit centrului Infotrafic al Poliţiei Române două camione s-au ciocnit, iar cei doi șoferi au fost transportați la spital, relatează agerpres.ro.

La primele ore ale dimineții, traficul în zonă a fost blocat pe ambele sensuri pentru aproximativ două ore, coada de mașini întinzându-se pe mai bine de 7 kilometri! Între timp, circulația s-a reluat, dar în continuare șoferii sunt îndemnați să conducă în zonă având atenție sporită.

Un accident rutier grav s-a produs și marți dimineața

Un accident în lanț a avut loc în dimineața zilei de marți, la intrare în București. Carambolul s-a produs pe Drumul Național 1, pe sensul de mers spre Capitală. Mai multe mașini s-au ciocnit în dreptul Mall-ului Băneasa.

Circulația se desfășoară cu dificultate la intrare în București, de pe DN 1, după ce a avut loc un carambol în care au fost implicate trei mașini.

„În jurul orei 7.30 a fost un accident pe DN 1, pe sensul de mers către Aeroportul Băneasa și către Piața Presei Libere, exact la momentul la care am ajuns și eu pe pob, ajungeau și mașinile de poliție. Este vorba despre trei mașini implicate, nu erau salvări la fața locului, iar poliția stătea de vorbă cu șoferii implicați în accident. Era foarte aglomerat, mașina din mijloc era cea mai avariată.

Este în continuare blocată circulația, sunt cozi de câțiva kilometri. Am stat în jur de 20 – 25 de minute să pot trece de locul accidentului, să pot depăși acest sector. Poliția încearcă să dirijeze circulația, dar în acest moment cele trei benzi sunt blocate”, a povestit reporterul Andrei Ștefan, pentru B1 TV.