Grav accident în Ploiești: Un tramvai a ieşit complet de pe şine, a lovit o mașină și s-a oprit într-un copac (VIDEO)

Grav accident în Ploiești: Un tramvai a ieşit complet de pe şine, a lovit o mașină și s-a oprit într-un copac (VIDEO)

Un tramvai a deraiat, miercuri, în Ploiești,Prahova, a sărit de pe şine, a lovit un autoturism şi s-a oprit într-un copac dintr-un parc, punându-l la pământ.

Potrivit primelor informații, se pare că un tramvai a deraiat și a intrat într-un autoturism care nu a putut evita impactul, scrie Republika News.

Potrivit Inspectoratului Județean de Poliție (IPJ) Prahova, în accident a fost implicat un conducător auto în vârstă de 34 de ani aflat la volanul unui BMW, care circula pe strada Lupeni și un tramvai care se deplasa pe strada Democrației condus de un vatman de 54 de ani (traseu 101).

Grav accident în Ploiești

Un pasager din tramvai a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Conducătorii au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Accident

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:59 - Rusia: Atacuri în Daghestan. Şase poliţişti şi un preot au fost ucişi (VIDEO)
23:46 - Patru oameni au mai rămas în cursa pentru șefia USR. Cristian Seidler vrea un tandem – el, la conducerea partidului, Elena Lasconi – candidata USR la prezidențiale (VIDEO)
23:14 - IPS Teodosie, sfaturi în căsnicie: Recomandarea pentru femeile care nu vor să aibă relaţii cu soţii lor
22:52 - Botoșani: Accident de muncă o fabrică de lactate. Patru bărbaţi au căzut într-un bazin de decantare / UPDATE: Toți cei patru au murit. Printre ei e și directorul fabricii
22:33 - De ce-și găsesc fetele tot mai greu iubiți? Jorge: „Băieții zici că s-au ascuns în gaură de șarpe. Sau dacă sunt, n-ai ce să faci cu ei, că nu sunt destul de maturi. Băi băieți, hai să ne revenim un pic!”
21:59 - „A murit ca un câine”. Văduva victimei lui Mario Iorgulescu e disperată, după ce a aflat că pedeapsa acestuia cu închisoarea a fost anulată: „Nu mai rezist, nu mai suport”
21:26 - Connect-R, dezvăluiri emoționante despre părinții săi: Mama vinde și acum ziare la tarabă. Tata este un copil și așa a rămas toată viața
21:05 - Irina Columbeanu are planuri mari. În ce țară din Europa își dorește să studieze: „Vreau să merg la o școală de medicină. Sunt foarte pasionată de acest subiect”
20:41 - Ca-n filmele de comedie: Cum s-a ales un hoț beat cu încă două acuzații, pe lângă cea de furt calificat
20:22 - Nouă metodă de înșelăciune – „coletul”. Recomandările polițiștilor