O pensionară din Galați a primit șuruburi și cuie în locul unui telefon de aproape 7.000 de lei (VIDEO)

O pensionară din Galați a primit șuruburi și cuie în locul unui telefon de aproape 7.000 de lei (VIDEO)
Foto: Monitorul de Galați

O pensionară din Galați a vrut să-i dăruiască fiicei sale un telefon de aproape 7.000 de lei. Ea l-a cumpărat în rate de la un magazin dintr-o rețea națională și a așteptat curierul cu produsul. Când a ajuns, nepotul a vrut să imortalizeze momentul desfacerii coletului. A constatat atunci că în loc de telefon erau cuie și șuruburi.

Galați: Cuie și șuruburi în locul unui telefon de aproape 7.000 de lei

O femeie de 64 de ani din Galați a vrut să-i facă o surpriză fiicei sale: să-i cumpere un telefon. A mers într-un magazin ce face parte dintr-o rețea națională și a încheiat un contract pentru plata în rate a unui telefon în valoare de 6.700 de lei. Apoi a mers acasă și a așteptat coletul.

Când pachetul a venit, nepotul a fost cel care l-a deschis. Copilul a vrut să imortalizeze momentul, așa că a filmat chiar când desfăcea coletul. Și când constata că în loc de telefon erau șuruburi și cuie.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Sursă Video: Monitorul de Galați

„Am fost în magazin, fizic, am făcut actele, am făcut tot, urma ca după câteva zile să primim telefonul. A venit curierul la uşă, i-a dat telefonul, cutia, a intrat în casă curierul, a plecat şi când să desfacă cutia, ce a găsit în cutie? A găsit şuruburi, nituri, cuişoare. Telefonul costă 6.700 lei. Nepotul meu filma, a vrut să urce imaginile pe internet şi chiar a spus că am luat ţeapă”, a povestit păgubita Elena P., pentru Monitorul de Galați.

Societatea de distribuţie şi cea de curierat au spus că nu au nicio legătură cu situația, așa că păgubita a mers la poliție.

„Sesizarea persoanei în cauză a fost înregistrată la Secţia 2 Poliţie Galaţi. În baza acesteia, poliţiştii au întocmit un dosar penal şi se fac cercetări pentru comiterea infracţiunii de înşelăciune“, a declarat comisarul-şef Gabriela Costin, de la Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Galați.

Poliţiştii speră să poată da de urma telefonului furat.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
20:59 - Cât costă cazarea în resortul de lux unde s-a filmat Insula Iubirii. Prețurile variază în funcție de sezon
20:59 - Tănase Stamule, revoltat față de „Planul Simion”: Cetățenii trebuie să știe că ăia nu erau oameni de bună-credință, care așteptau apartamente, ci erau membri AUR, care erau puși să prostească populația (VIDEO)
20:37 - Bărbat din Reșița, arestat pentru viol asupra propriei fiice. Chiar fata de 14 ani l-a denunțat la Poliție
20:27 - Șofer prins drogat la volan în București. Era în stare inconștientă
20:16 - Roxana Ciuhulescu, despre legătura paranormală cu tatăl ei, care s-a stins din viață la 37 de ani: „Mi s-a întâmplat să îl simt, s-au întâmplat lucruri”
20:04 - Creșterea veniturilor românilor prin deciziile PSD din ultimul an impulsionează firmele românești: nou record la credite
20:02 - Fact-check despre PNRR-ul României, după atacul USR la adresa Guvernului: suntem în prima jumătate a ierarhiei europene, cu 38 de reforme îndeplinite din 66 asumate
19:55 - Plaja cu apă turcoaz de pe litoralul românesc. Turiștii vin și cu rulotele
19:51 - Sergiu Bîlcea (PNL), despre salariile mari ale bugetarilor din domeniul Energiei: E normal ca un asemenea director, care semnează milioane de euro, să fie remunerat la un anumit nivel, dar el trebuie să vină cu rezultate clare (VIDEO)
19:49 - Humelnicu (PSD): Schimburile comerciale dintre România și Ungaria sunt binevenite și în creștere, dar cred că poziția noastră ar trebui să fie mult mai fermă când anumiți oameni vorbesc despre anumite ținuturi (VIDEO)