Oradea: Un bărbat de 50 de ani, aflat sub influența substanțelor interzise, s-a aruncat dezbrăcat de la la etaj (VIDEO)

Oradea: Un bărbat de 50 de ani, aflat sub influența substanțelor interzise, s-a aruncat dezbrăcat de la la etaj (VIDEO)

Un bărbat de 50 de ani a sărit de la etajul al doileaal unui bloc din Oradea, dezbrăcat, după ce a sunat la 112 și a anunțat că este agresat în propria casă.
Incidentul s-a petrecut miercuri, în jurul orei 20.10. Până la intervenția polițiștilor, a echipajului SMURD și a pompierilor, ajunși la fața locului inclusiv cu o autoscară, els-a aruncat de pe balcon, dezbrăcat. Orădeanul a supraviețuit căderii și s-a ales doar cu răni minore, dar a fosttransportat la Camera de Gardă.
„Prin apel la 112 s-a semnalat că un bărbat ameninţă că se aruncă de la etaj. Am mobilizat acolo un echipaj din cadrul Detaşamentului 1, dotat cu autoscară, şi un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă”, a declarat, maiorul Camelia Roşca, purtătorul de cuvânt al ISU Crişana, citează liberatatea.ro.

Pompieri şi poliţiştii de ordine publică din cadrul Poliţiei Oradea l-au găsit pe bărbat în scara blocului, urcând treptele, după ce sărise deja în gol. Bărbatul purta doar un maiou și nu avea lenjerie intimă.

Anchetatorii au stabilit că bărbatul era singur în locuință în momentul în care a sărit, însă se afla sub influența substanțelor interzise.

„Bărbatul a fost identificat ca fiind un orădean de 50 de ani, iar aspectele sesizate de acesta nu s-au confirmat că este urmărit). Celui în cauză i-au fost recoltate probe în vederea stabilirii prezenţei în organism a substanţelor cu efect psihoactiv întrucât exista suspiciunea că s-ar fi aflat sub influenţa unor astfel de substanţe. Testarea a ieşit pozitivă”, a declarat Bcomisarul-şef Alina Fărcuţa, purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor. După primirea rezultatelor, bărbatul a fost dus la Spitalul de Psihiatrie din Oradea.