Cotă 2 – Prezentarea celui mai cunoscut proiect la pariuri sportive online

Cotă 2 - Prezentarea celui mai cunoscut proiect la pariuri sportive online

„Cotă 2” este cel mai cunoscut proiect cu ponturi la pariuri sportive online de la noi din țară. Îți prezentăm rubrica de pronosticuri administrată de specialiștii celei mai mari și mai active comunități de pariori din România – PariuriX.com, care te poate ajuta să-ți rotunjești veniturile la pariuri online!

În fiecare zi, tipsterii publică un bilet format din 1-3 pariuri, care ajunge la o cotă totală de peste 2.00.

Dacă ai fi pariat toate sugestiile de ponturi furnizate de specialiști în cadrul proiectului Cotă 2, în mod individual, cu aceeași miză pe fiecare bilet – 25 RON, de la începutul acestui an și până astăzi, în acest moment ai fi avut 651 RON în plus în buzunarul tău, iar dacă ai fi jucat mize de 100 RON pe zi, astăzi ai fi avut 2604 RON mai mult în cont.; Asta fără să schimbi ponturile și fără să abordezi o altă strategie de gestionare a mizelor.

Pe de altă parte, dacă ai fi evaluat ponturile și eventual ai fi anticipat anumite surprize și totodată ai fi jucat o strategie de money management progresivă, profitul tău în acest moment ar fi putut fi de câteva ori mai mare.

În egală măsură, dacă ai fi jucat numai două luni de zile, banca ta ar fi avut de suferit. După se poate observa pe graficul de mai sus, experimentatul parior a avut și două luni calendaristice care s-au încheiat cu bilanț negativ – un lucru normal, de altfel, pentru orice parior profesionist.

Nimeni nu poate câștiga pe bandă rulantă la pariuri, însă cheia succesului este răbdarea, mai exact urmarea unei strategii eficiente de money management și stabilirea unor obiective realiste, care să vizeze obținerea profitului pe termen lung.

Cum să câștigi mai mult la pariuri sportive online

Este important să pariezi online pentru a avea de fiecare dată acces la cele mai bune cote de pe piață. Jucând la o singură agenție, îți va fi foarte greu pe termen lung să realizezi un profit foarte mare. Acele câteva procente câștigate sau pierdute la fiecare pariu, pot reprezenta chiar diferența între profit sau pierdere.

În plus, la pariuri online nu se percepe nici o taxă atunci când plasezi un bilet și nici atunci când câștigi. Impozitul pe pariurile practicate în mediul virtual este perceput numai pentru retragerile pe care le vei efectua, în mod individual, fără să conteze numărul biletelor câștigat, rulajul sau faptul că ai realizat profit sau nu. În plus, ai întotdeauna posibilitatea să plătești numai 1% din retrageri, atâta timp cât nu scoți dintr-o dată mai mult de 66.750, reprezentând limita primului prag de impozitare pentru jocurile de noroc practicate în România.

Un al mare atu al pariurilor practicate pe internet este posibilitatea de a închide pariurile înainte de terminarea lor. Funcția Cash Out te poate ajuta să-ți asiguri un câștig înainte de termen, pentru a termina cu emoțiile și pentru a evita orice posibilă surpriză care ar putea surveni ulterior sau pentru a reduce din pierdere, atunci când vezi că lucrurile nu merg în direcția potrivită și realizezi că nu mai ai șanse reale să câștigi. Chiar dacă ești la serviciu, în vacanță sau în pat, poți face Cash Out sau poți juca alte pariuri de pe telefonul mobil, de oriunde ai fi, cu condiția să ai o conexiune activă la internet.

După ce îți deschizi un cont nou la o casă de pariuri online, operatorul îți va solicita o copie de pe buletin și o factură recentă de utilități, care să ateste identitatea, vârsta și adresa ta. Agențiile de pariuri online nu fac altceva decât să se supună cerințelor statului, care dorește să aibă o asemenea evidență pentru a combate spălarea de bani și pentru a preveni jocurile de noroc în rândul minorilor. De asemenea, verificarea va ajuta și în ceea ce privește monitorizarea veniturilor tale, pentru ca să fii impozitat în mod corect de către ANAF.

Atenție! Dacă nu finalizezi procesul de verificare în termen de 30 de zile de la înregistrare, casa de pariuri online este obligată prin lege să-ți închidă contul și să vireze soldul existent către trezoreria de stat. Așa că fă bine și trimite acele documente imediat după ce-ți deschizi contul și nu lăsa asta pe ultima clipă!

PariuriX.com promovează parierea responsabilă și vă recomandă să nu jucați mai mult de 10% din veniturile lunare. Pariurile pot avea consecințe financiare și pot cauza dependență. Vă rugăm să jucați responsabil!

PariuriX.com – 18+ Site-ul este interzis minorilor – Licență Clasa II prin Decizia ONJN nr. 697/18.04.2016

Urmăriți B1TV.ro și pe