Aglomerație pe Valea Prahovei și în alte zone din țară, în Vinerea Mare. Alexandru Andronache de la Centrul Infotrafic, recomandări pentru șoferi pe B1 TV (VIDEO)

Aglomerație pe Valea Prahovei și în alte zone din țară, în Vinerea Mare. Alexandru Andronache de la Centrul Infotrafic, recomandări pentru șoferi pe B1 TV (VIDEO)
foto: Pixabay

Traficul rutier este aglomerat pe Valea Prahovei și în alte zone din România, în Vinerea Mare, iar Alexandru Andronache, subinspector la Centrul Infotrafic al Poliției Române, a prezentat datele momentului despre situația de pe drumurile din țară. Oficialul a intrat în legătură directă pe B1 TV, la „News Pass” cu Laura Chiriac.

Alexandru Andronache de la Centrul Infotrafic, pe B1 TV, despre situația traficului rutier în Vinerea Mare

„Într-adevăr, așa cum ați menționat și dumneavoastră, la această oră (16:00, 22 aprilie 2022, n.r) se înregistrează valori de trafic ridicate pe Drumul Național 1 Ploiești – Brașov, în special pe sensul de urcare către stațiunile de pe Valea Prahovei, și aici ne referim pe tronsonul kilometric cuprins între Nistorești și Comarnic, deci trafic intens este pe acel tronson de drum.

În plus, circulație în condiții de aglomerație întâlnim și pe sensul către Deva al autostrăzii A1 Deva – Arad, la nodul rutier din localitatea Margina, din județul Timiș, acum s-au format coloane de autovehicule din cauza capacității reduse de preluare pe Drumul Național 68A Margina – Coșevița. De asemenea, toată ziua, astăzi, a fost aglomerație și pe Drumul Național 2 București – Urziceni, pe sensul către Urziceni, în zona localității Afumați, dar și pe tronsonul Sinești – Movilița.

În final, valori de trafic ridicate întâlnim la această oră și pe sensul către Vâlcea al Drumului Național 7 Pitești – Râmnicu Vâlcea, în zona localității Bascov, astfel că le recomandăm șoferilor să respecte indicațiile polițiștilor prezenți pe traseu pentru fluidizarea circulației, de asemenea să adapteze viteza la condițiile de trafic și să evite să se angajeze în efectuarea unor manevre riscante, cum sunt depășirile coloanelor de autovehicule sau întoarcerile pe segmente de drum acolo unde această manevră este interzisă”, a precizat Alexandru Andronache.

Urmăriți B1TV.ro și pe