Bilanțul furtunilor din ultimele 24 de ore: Acoperiș, răsturnat peste mașini în Fălticeni și cabluri electrice rupte la Botoșani (VIDEO)

Bilanțul furtunilor din ultimele 24 de ore: Acoperiș, răsturnat peste mașini în Fălticeni și cabluri electrice rupte la Botoșani (VIDEO)
Foto: captură B1 TV

A fost avertizare de vreme rea în zece județe, iar furtunile au făcut ravagii în mai multe localități. În Fălticeni, un acoperiș al unui bloc a fost spulberat de vânt și a avariat mai multe mașini aflate în zonă.

În Fălticeni, șapte mașini au fost avariate după ce acoperișul unui bloc a fost smuls, iar alți 30 de copaci au fost puși la pământ de furtunile violente. Întregul moment a fost surprins de camera de bord a unui șofer aflat în trafic chiar la momentul respectiv, în timp ce un alt martor a surprins câteva imagini cu dezastrul lăsat în urma incidentului.

Echipajele de descarcerare ajunse la fata locului au eliberat drumul după ce au constat pagubele. Din fericire, incidentul nu s-a soldat cu nicio victima.

Străzile inundate și cabluri electrice rupte la Botoșani

Fenomenele naturale au făcut prăpăd și în Botoșani. Străzile inundate, cabluri electrice rupte, copaci căzuți, capace de canalizare aruncate cu forța de apa care a refulat sunt doar câteva dintre dovezile care demonstrează ravagiile făcute de vântul care a bătut chiar și cu 115 kilometri pe ora.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Si in Sinaia inundațiile au transformat localitatea. Apa aproape ca a înghițit cu totul autoturismele aflate în trafic. Nivelul viiturii aproape ca depășea parbrizul.

Nici Clujul nu a scapăt de furia ploilor. Canalizarea clujenilor nu a mai făcut fata ploilor torențiale, așa că în scurt timp străzile orașului au început sa semene cu Veneția.

Furtunile au făcut prăpăd și pe drumurile din țară

Și pe șosele, furtunile de azi-noapte au lăsat urme. Mai multe drumuri din țară au fost blocate de stâlpi sau copaci căzuți pe șosele. Și încă se circulă cu restricții în unele județe din cauza bolovanilor aduși pe șosea de viituri.

În județul Suceava  a cedat suprafața de rulare pe Broșteni la km 52.

Ultima oră
22:16 - Val de frig în România. Directoarea ANM, detalii importante despre cum va fi vremea în zilele următoare
21:53 - Noua conducere a PNL a fost aleasă oficial. Florin Cîțu: Au fost două zile lungi, dar importante pentru viitorul partidului (VIDEO)
21:34 - Noi probleme la alegerile din USR PLUS: „Cică deja am votat… lucru neadevărat. De ce apare că am votat cu Barna când aseară nu s-a încărcat pagina?”
21:21 - Dacian Cioloș: Nu am discutat nimic cu Florin Cîțu sau cu cineva din conducerea PNL după congresul lor. USR PLUS nu se întoarce la guvernare decât în condițiile deja expuse – alt premier și calendar clar de reforme
21:09 - Andreea Marin a fost infectată cu coronavirus: „Probabil am avut una dintre cele mai ușoare forme de Covid pentru că am fost păzită de vaccin”
20:51 - Proiecțiile sugerează un rezultat strâns la alegerile federale din Germania. Fără Angela Merkel, conservatorii germani par să se îndrepte spre cel mai slab rezultat din ultimii 72 de ani
20:25 - Comuniștii au câștigat alegerile locale din Graz. Surpriză în orașul austriac care avea același primar de aproape două decenii
19:54 - Alegeri federale Germania, rezultate exit-poll: Social-democrații sunt pe prima poziție, cu un avans fragil față de CDU
19:49 - Cristian Diaconescu: Angela Merkel iese cu capul sus. A fost o susținătoare a atenției pentru Europa de Est, iar pe noi, românii, în anumite momente ne-a ajutat efectiv (VIDEO)
19:12 - Rareș Bogdan, reales în funcția de prim-vicepreședinte al PNL. Ceilalți trei prim-vicepreședinți propuși de echipa Cîțu nu au avut contracandidat