TRAGEDIA ZILEI în România: A MURIT lângă soțul ei, când a văzut că face INFARCT! INCREDIBIL cum i-au găsit medicii…

TRAGEDIA ZILEI în România: A MURIT lângă soțul ei, când a văzut că face INFARCT! INCREDIBIL cum i-au găsit medicii...

Tragedie într-un sat din judeţul Braşov! Doi bătrâni, soţ şi soţie, au fost găsiţi morți în grădina din spatele casei.

RUGĂCIUNI PENTRU ADRIANA BAHMUȚEANU! A VRUT SĂ SE SINUCIDĂ! SILVIU PRIGOANĂ E ÎN STARE DE ȘOC! VEZI AICI CUM A GĂSIT-O…

Nu au fost găsite urme de violență pe corpurile celor doi, dar anchetatorii nu exclud varianta ca pe femeie să o fi lăsat inima, când a văzut că soţul, cunoscut cu probleme cardiace, îşi dă ultima suflare, în urma unui atac de cord, relatează stirileprotv.ro.

A MURIT SHAKIRA! E TRAGEDIA ZILEI! IMAGINI CUTREMURĂTOARE FAC ÎNCONJURUL LUMII

La 72, respectiv 70 de ani, cei doi locuiau singuri în gospodăria înstărită, aflată în centrul satului Bucium, din judeţul Braşov.

CARMEN HARRA A FĂCUT ANUNȚUL! MAREA CÂNTĂREAȚĂ VA PĂRĂSI SCENA! INCREDIBIL CINE ESTE (GALERIE FOTO)

Duminică, fiul lor, stabilit la oraş, s-a alarmat când a văzut că părinţii nu i-au răspuns la telefon o zi întreagă. A trimis un vecin să vadă ce se întâmplă.
Vecinul a chemat imediat ajutoare, dar, din păcate, echipele de salvare venite de urgenţă au constatat că cei doi bătrâni erau morţi de mai multe ore.

Lângă trupul femeii s-ar fi găsit o sticlă şi un pahar cu apă, dovadă că a încercat să-şi salveze soţul când acestuia i s-ar fi făcut rău.

Criminaliştii au înlăturat varianta unei morţi violente, dar cazul încă ridică semne de întrebare.
Urmează ca legiștii să lămurească exact cauza morţii celor doi.

Ultima oră
07:31 - Lucian Romașcanu (PSD), reacție în scandalul momentului: „Sexul ți-l dă Dumnezeu, genul ți-l alegi”
07:16 - Fenomene meteo extreme în România. ANM: „Va fi o perioadă destul de complicată”
00:20 - Explicații oficiale pe subiectul „gen” în loc de „sex” în cartea electronică de identitate. Ce spun reprezentanții Ministerului de Interne (VIDEO)
23:55 - Medicul Cristian Oancea: Comunicarea cu privire la imunizarea împotriva COVID-19, mai importantă ca restricțiile pentru persoanele nevaccinate (VIDEO)
23:49 - RISE Project: Autoritatea Electorală Permanentă, instituția care organizează și supraveghează procesul electoral, capturată de o grupare consolidată după o tentativă de omor
23:32 - Beatrice Mahler, despre persoanele care refuză imunizarea: Teama de vaccin și efectele secundare este mai mare ca teama de boală (VIDEO)
23:17 - Ioana Constantin (PMP): Cioloș are probleme serioase cu memoria politică. Certa UDMR că nu vor alegeri locale în două tururi, ca și când în 2016 n-a scos chiar el, noaptea ca hoții, acest lucru din programul de guvernare
22:54 - Grav accident rutier în Teleorman. Opt persoane au fost rănite și alte două au decedat. Planul roșu de intervenție, activat
22:52 - Sorin Cîmpeanu a explicat de ce a renunțat la modificările vizând CNATDCU / Despre acuzația că plagiatorii ar fi fost favorizați: „Faptul că aceste acuze devin virale nu înseamnă că ele capătă și valoare de adevăr” (VIDEO)
22:34 - Grindină și furtuni puternice în Galați și în Brăila. Zeci de copaci au distrus autoturisme, vântul a smuls acoperișul unui bloc și l-a aruncat pe o mașină