Cristian Țânțăreanu, internat de URGENȚĂ. „S-a complicat treaba. A RECIDIVAT cancerul. Acum a plecat familia de aici. Eu sunt …” (FOTO)

Cristian Țânțăreanu, internat de URGENȚĂ. S-a complicat treaba. A RECIDIVAT cancerul. Acum a plecat familia de aici. Eu sunt ... (FOTO)

Cristian Țânțăreanu trece din nou prin momente dificile. Din păcate, cunoscutul om de afaceri a fost internat, din nou, în spital.

Cristian Țânțăreanu a fost diagnosticat în 2011 cu cancer de colon, însă, din păcate boala a recidivat și acesta a fost supus tratamentului cu morfină:“Nu pot să spun că fac prea bine. Sunt internat. E greu să spun. Cred că m-au ajuns blestemele. Nu mă simt prea bine. Nu sunt foarte optimişti medicii în privinţa mea. Am avut o ruptură de tendon, a recidivat, s-a mai rupt o dată, e o tumoare, s-a complicat treaba. A recidivat cancerul. Acum a plecat familia de aici. Eu sunt împăcat. Se întâmplă şi la case mai mari. A fost şi un preot. Sunt mulţumit. Nevastă-mea a găsit pe cineva care va prelua toată agoniseala mea şi se va ocupa de ce avem. Nevastă-mea a rămas aici într-o rezervă, în caz că se întâmplă ceva. Acum am luat morfină şi am un tonus mai bun. Nici eu nu mai ştiu ce e adevărat.”– a declaratCristian Ţânţăreanu, conformLibertatea.