Momente de panică într-un autobuz din județul Timiș! Un tânăr a amenințat cu arma șoferul și călătorii

Momente de panică într-un autobuz din județul Timiș! Un tânăr a amenințat cu arma șoferul și călătorii
Foto: bzi.ro

Un tânăr din Timiș a amenințat cu pistolul călătorii și șofeul unui autobuz. Incidentul s-a produs marți seara, pe drumul ce leaga Lugojul de Ohaba-Forgaci, în timp ce autobuzul circula dinspre oraș spre satul în care transporta muncitorii unei firme din zona industrială a Tapiei la casele lor, potrivit cetateanul.ro.

O mașină a blocat calea autobuzul, iar din autoturism a ieșit un tânăr cu un pistol în mână. Acesta a urcat în autobuz, a țipat la șofer, cerându-i socoteală pentru că ar fi circulat prea mult cu faza lungă a farurilor pornită. În tot acest timp, călătorii s-au înghesuit în partea din spate a autocarului.

După câteva minute în care a ținut arma ridicată, tânărul a coborât din autobuz, s-a urcat în mașina sa și s-a făcut nevăzut.

Polițiștii l-au identificat pe șoferul automobilului ca fiind un tânăr de 26 de ani, care consumase băuturi alcoolice înainte de a amenința cu arma.

Ultima oră
23:58 - Incendiu la groapa de gunoi a municipiului Arad, în zona CET. A fost emisă avertizare RO-ALERT pentru localitățile de pe direcția de propagare a fumului (FOTO)
23:47 - Un copil de 4 ani a murit, după ce mașina condusă de mama lui s-a răsturnat într-un pârâu din Caraș-Severin. Femeia nu avea permis, iar în mașină se mai aflau alți trei copii ai săi
23:22 - Urși filmați pe străzile localității Borca. IJJ Neamț: De fiecare dată când sunt martorii unor astfel de situații, cetățenii să sune la 112 și să nu încerce să se apropie (VIDEO)
22:59 - O fetiță de 5 ani a murit și o altă fată, de 6 ani, a fost rănită în județul Mureș. Un copac smuls de furtună a cazut peste ele
22:34 - Al treilea weekend de proteste în Franța: Mii de oameni au ieșit pe străzile Parisului pentru a reclama extinderea certificatului verde și obligativitatea vaccinării pentru personalul sanitar. Au existat și ciocniri (VIDEO)
21:55 - Turiști evacuați pe mare în Sicilia și Bodrum, din cauza incendiilor de vegetație. În Turcia, oamenii au fost nevoiți să părăsească mai multe sate și zone de vacanță, iar lupta cu flăcările devastatoare continuă (VIDEO)
21:09 - Bogdan Aurescu, discuție cu omologul israelian despre incidentul din strâmtoarea Hormuz, soldat cu moartea unui român și a unui britanic. MAE: Partea română e în contact inclusiv cu SUA și Marea Britanie
20:43 - Olimpiu Moruțan ar fi ajuns la un acord de principiu cu Galatasaray. Ce spune Gigi Becali despre transfer: „Eu am cerut 10 milioane”
20:25 - PMP: Miniștrii USR nu au dreptul să închidă subiectul CFR. Dorim clarificarea situației de la CFR, care pare a avea conotații penale, și solicităm demiterea celor responsabili de haosul creat pe calea ferată
20:01 - Horoscop 360 de grade cu Alina Bădic, săptămâna 1 – 7 august 2021. Putem începe lucruri de mare anvergură pentru noi și putem elimina tot ceea ce ne deranjează în mod agresiv (VIDEO)