Incendiu de proporţii pe aeroportul din Geneva. O explozie a avut loc în noul centrul de primire pentru solicitanții de azil (FOTO)

Incendiu de proporţii pe aeroportul din Geneva. O explozie a avut loc în noul centrul de primire pentru solicitanții de azil. Sursa Foto: Twitter/ @marie_prieur

Aeroportul din Geneva, al doilea cel mai aglomerat din Elveția, s-a închis vineri, după ce un incendiu major a izbucnit chiar dincolo de gardul perimetral.

Potrivit primelor informații, o explozie s-a produs în noul centrul de primire a solicitanților de azil.

Explozie urmată de incendiu lângă aeroportul din Geneva

„Există o clădire – noul centru de primire pentru solicitanți de azil – care era în construcție… este în flăcări. Este în afara perimetrului aeroportului”, a declarat purtătorul de cuvânt al aeroportului, Ignace Jeannerat.

„Este foarte mult fum”, a adăugat el.

Zborurile sosite din Lisabona, Barcelona și Madrid au fost deviate, în timp ce altele au fost întârziate, informează Antena3.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:23 - S-a enervat Hulk. Actorul Mark Ruffalo, după decizia Curții Supreme din SUA privind avortul: „Separarea dintre stat și biserică a fost distrusă. Trebuie să luptăm” / Barack Obama îndeamnă la proteste
00:00 - Liderii UE avertizează: Europa ar putea rămâne fără gaze în sezonul rece
23:43 - Ciucă, într-o „situație extrem de nefericită” pentru că nu a lămurit acuzațiile de plagiat, iar judecătorul care l-a ”salvat” se pensionează. Emilian Isăilă: Din perspectivă etică și morală, lucrurile nu s-au rezolvat (VIDEO)
23:39 - Cristina Ich vorbește deschis despre relația cu fiul lui Victor Pițurcă: „A fost o perioadă în care efectiv îmi venea să fug de acasă”
23:18 - Sebastian Dobrincu, pierderi mari în afaceri. Ce se întâmplă cu averea tânărului milionar
23:04 - Capră – eroină în Ucraina: a declanșat mai multe grenade și a rănit aproximativ 40 de soldați ruși
22:55 - Una dintre marile țepe de pe litoralul românesc. Metoda cunoscătorilor pentru a nu se lăsa păcăliți
22:52 - Cristian Popescu Piedone va primi o sumă imensă de bani de la Direcția Națională Anticorupție
22:38 - Diplomația rusă – reacții contradictorii la decizia Consiliului European de a acorda Republicii Moldova și Ucrainei statut de candidat la aderarea la UE
22:26 - Aurescu, după ce R.Moldova a devenit candidat pentru aderarea la UE: „Se datorează în foarte bună măsură și eforturilor României, mai ales ale președintelui” / Cum a contribuit România la noul Concept Strategic al NATO (VIDEO)