Mama a doi copii susține că s-a culcat cu 80 de bărbați însurați și e MÂNDRĂ de asta. DE CE a luat femeia această DECIZIE neașteptată

Mama a doi copii susține că s-a culcat cu 80 de bărbați însurați și e MÂNDRĂ de asta. DE CE a luat femeia această DECIZIE neașteptată
Foto: Cavendish / Metro

O femeie, mamă a doi copii, a făcut sex cu nu mai puțin de 80 de bărbați însurați!

Louise Van Der Velde (43 de ani) a povestit că, după moartea soțului ei, și-a propus să-și trăiască viața din plin și să se simtă cât mai împlinită din punct de vedere sexual.

”Să-mi trăiesc viața amoroasă la maximum este munca mea de viață. Consilierea mariajului tradițional eșuează adesea pentru că este bazat pe un model care nu a mai fost schimbat de 150 de ani. Nonsensul ”până când moartea ne va despărți” te face să îți asumi că monogamia merge pentru toată lumea. Nu este realistic și nu se potrivește cu firea umană”, a susținut Louise Van Der Velde, care este sexolog de profesie.

Ea a mai spus că soțiile partenerilor săi au știut că sunt înșelate, dar s-au făcut că nu știu.

”Am decis să îmbrățișăm o relație deschisă cu câțiva ani înainte ca soțul meu să moară. Am continuat să fac la fel de atunci. Moartea lui m-a făcut să realizez că trebuie să trăiești din plin și să faci fiecare zi să conteze”, a povestit sexologul, citat de Metro.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe