O profesoară măritată, condamnată pentru că s-a culcat cu elevul său. În timpul procesului, femeia a fost susținută de soțul înșelat

O profesoară măritată, condamnată pentru că s-a culcat cu elevul său. În timpul procesului, femeia a fost susținută de soțul înșelat
foto:facebook

O profesoară a fost condamnată după ce i-ar fi trimis poze nud unuia dintre elevii săi şi ar fi întreţinut relaţii sexuale cu acesta. Femeia în vârstă de 35 de ani este acuzată că și-a făcut fotografii indecente, care ulterior au ajuns la adolescent. Cadrul didacticeste mama a trei copii, dar asta nu a împiedicat-o să întreţină relaţii sexuale cu minorul, profitând de naivitatea acestuia, potrivit TheSun.

„Daniel și Kandice traversau o perioadă dificilă când s-a întâmplat. Dar acum vor doar să-și trăiască viața și să-și rezolve problemele. Mulți se întreabă cum de un bărbat poate să suporte această situație”, a spus o persoanăapropiată familiei.

Juraţii Tribunalului din Aylesbury au declarat că profesoara, pe numele său Kandice Barber este vinovată pentru întreţinerea relaţiilor sexuale cu minori.

Femeia are toată susţinerea din partea soţului său, chiar dacă l-a umilit pe acesta în faţa minorului, plângându-se de viaţa intimă pe care o are cu bărbatul ei.

„A fost acuzată că a făcut sex cu acel elev. Ea mi-a spus doar că a încercat să-l ajute cu problemele sale, iar cu privire la fotografie, cineva i-a spart contul de Snapchat, trimițând poza. Soția mea avea pe telefon imagini intime”, a spus soţul femeii.

Bărbatul în vârstă de 38 de ani, a fost alături de soţia sa la fiecare termen al procesului, chiar a depus mărturie în favoarea acesteia.

Însărcinată cu soţul sau cu elevul?

Fotografiile indecente pe care femeia le trimitea minorului au ajuns în cele din urmă să circule printreelevii din şcoală. Aceasta a negat în primă fază că ar fi trimis astfel de fotografii, acuzându-l pe băiat că i-a spart telefonul şi a obţinut pozele pentru ca mai apoi să le facă publice.

De asemenea, adolescentul mărturiseşte că a negat relaţia cu profesoara sa pentru a o proteja, spunând că aceasta i-a zis că este însărcinată cu el şi îi era teamă că va ajunge să nască în închisoare. Între timp, femeia a pierdut sarcina, spunând apoi că a rămas însărcinată cu soţul ei.

O rejudecare a procesului cu privire la faptele săvârşite de aceasta va avea loc în ianuarie anul viitor.

Ultima oră
22:16 - Val de frig în România. Directoarea ANM, detalii importante despre cum va fi vremea în zilele următoare
21:53 - Noua conducere a PNL a fost aleasă oficial. Florin Cîțu: Au fost două zile lungi, dar importante pentru viitorul partidului (VIDEO)
21:34 - Noi probleme la alegerile din USR PLUS: „Cică deja am votat… lucru neadevărat. De ce apare că am votat cu Barna când aseară nu s-a încărcat pagina?”
21:21 - Dacian Cioloș: Nu am discutat nimic cu Florin Cîțu sau cu cineva din conducerea PNL după congresul lor. USR PLUS nu se întoarce la guvernare decât în condițiile deja expuse – alt premier și calendar clar de reforme
21:09 - Andreea Marin a fost infectată cu coronavirus: „Probabil am avut una dintre cele mai ușoare forme de Covid pentru că am fost păzită de vaccin”
20:51 - Proiecțiile sugerează un rezultat strâns la alegerile federale din Germania. Fără Angela Merkel, conservatorii germani par să se îndrepte spre cel mai slab rezultat din ultimii 72 de ani
20:25 - Comuniștii au câștigat alegerile locale din Graz. Surpriză în orașul austriac care avea același primar de aproape două decenii
19:54 - Alegeri federale Germania, rezultate exit-poll: Social-democrații sunt pe prima poziție, cu un avans fragil față de CDU
19:49 - Cristian Diaconescu: Angela Merkel iese cu capul sus. A fost o susținătoare a atenției pentru Europa de Est, iar pe noi, românii, în anumite momente ne-a ajutat efectiv (VIDEO)
19:12 - Rareș Bogdan, reales în funcția de prim-vicepreședinte al PNL. Ceilalți trei prim-vicepreședinți propuși de echipa Cîțu nu au avut contracandidat