Siria: Vladimir Putin a discutat telefonic cu regele saudit, înainte de discursul de la ONU

Siria: Vladimir Putin a discutat telefonic cu regele saudit, înainte de discursul de la ONU
Foto: napocanews.ro

Liderul de la Kremlin a discutat telefonic, sâmbătă, cu regele Salman al Arabiei Saudite, despre rezolvarea crizei siriene, cu două zile înainte de susținerea unui discurs la ONU.

Cei doi lideri au discutat despre „căutarea unei soluții la situația din Siria și punerea în practică a unei cooperări internaționale eficiente pentru lupta contra Statului Islamic”, notează Agerpres.

Vladimir Putin urmează să ia cuvântul luni în fața Adunării Generale a ONU la New York pentru a promova planul său pentru Siria, în special pentru alcătuirea unei coaliții lărgite, care să includă armata președintelui sirian, Bashar Al-Assad, pentru a combate gruparea Statul Islamic (SI).

El se va întâlni în aceeași zi cu președintele american, Barack Obama, prima lor întâlnire oficială din ultimii doi ani.

Ultima oră
00:20 - Explicații oficiale pe subiectul „gen” în loc de „sex” în cartea electronică de identitate. Ce spun reprezentanții Ministerului de Interne (VIDEO)
23:55 - Medicul Cristian Oancea: Comunicarea cu privire la imunizarea împotriva COVID-19, mai importantă ca restricțiile pentru persoanele nevaccinate (VIDEO)
23:49 - RISE Project: Autoritatea Electorală Permanentă, instituția care organizează și supraveghează procesul electoral, capturată de o grupare consolidată după o tentativă de omor
23:32 - Beatrice Mahler, despre persoanele care refuză imunizarea: Teama de vaccin și efectele secundare este mai mare ca teama de boală (VIDEO)
23:17 - Ioana Constantin (PMP): Cioloș are probleme serioase cu memoria politică. Certa UDMR că nu vor alegeri locale în două tururi, ca și când în 2016 n-a scos chiar el, noaptea ca hoții, acest lucru din programul de guvernare
22:54 - Grav accident rutier în Teleorman. Opt persoane au fost rănite și alte două au decedat. Planul roșu de intervenție, activat
22:52 - Sorin Cîmpeanu a explicat de ce a renunțat la modificările vizând CNATDCU / Despre acuzația că plagiatorii ar fi fost favorizați: „Faptul că aceste acuze devin virale nu înseamnă că ele capătă și valoare de adevăr” (VIDEO)
22:34 - Grindină și furtuni puternice în Galați și în Brăila. Zeci de copaci au distrus autoturisme, vântul a smuls acoperișul unui bloc și l-a aruncat pe o mașină
22:16 - Sorin Cîmpeanu, despre schimbările în structura anului școlar: Voi susține nevoia de extindere a perioadei de cursuri (VIDEO)
21:58 - Dezastru la Titularizare. Sorin Cîmpeanu: Am avut 34.000 de candidați, doar 11.000 au luat peste 7. Au fost 15 note de 1. Avem probleme și cu profesorii corectori – 97% din note au fost schimbate după contestații (VIDEO)