SUA: Nouă copii au murit într-un accident produs în Alabama, în timpul unei furtuni tropicale (VIDEO)

SUA: Nouă copii au murit într-un accident produs în Alabama, în timpul unei furtuni tropicale (VIDEO)
Captură Video - B1 TV / ABC News

Tragedie cumplită pe o autostradă din statul american Alabama. 15 maşini au fost implicate într-un carambol produs în timpul unei furtuni tropicale. În urma accidentului au murit mai mulţi copii care reveneau din vacanţă, informează B1 TV în cadrul Știrilor B1, prezentate de Andreea Moraru.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Mai mulți copii au murit într-un carambol produs în Alabama, SUA

15 mașini s-au ciocnit pe o autostradă din statul american Alabama în timpul unei furtuni tropicale care a lovit zona zilele trecute. În urma carambolului, 10 persoane au murit, nouă dintre victime fiind cu vârste între 9 luni si 17 ani.

Cea mai mare parte a lor se aflau într-un autobuz care a fost cuprins de flăcări, iar aceștia nu au mai putut fi salvați. Singura persoană care a scăpat cu viață din autobuz a fost șoferul. O altă fetiță, în vârstă de doar 9 luni, a decedat după ce mașina condusă de tatăl ei a fost lovită.

Potrivit autorităților, accidentul s-a produs după ce câteva mașini au derapat pe șoseaua udă. În locul respectiv au avut loc multe accidente de-a lungul timpului pe vreme nefavorabilă.

Statul Alabama s-a confruntat cu furtuna tropicală ”Claudette”, care a adus rafale puternice de vânt si ploi abundente. În urma acestora, mai multe zone din stat au fost inundate, iar pe autostrăzi au avut loc mai multe accidente.