Vești bune pentru amatorii platformei TikTok. Aplicația are funcții noi și concurează cu Instagram

Vești bune pentru amatorii platformei TikTok. Aplicația are funcții noi și concurează cu Instagram
Foto simbol: Pixabay

TikTok este una dintre cele mai des folosite aplicații. Tinerii din diferite țări și continente o folosesc în fiecare zi. Internauții postează filmulețe amuzante, tutoriale și o mulțime de clipuri.

Evoluția platformei TikTok

Fenomenul „TikTok” a izbucnit la începutul pandemiei mondiale de coronavirus. Aplicația se poziționa ca fiind una destinată adolescenților, însă, tot mai mulți adulți au început să se intereseze de ea.

Branduri mari au atras atenția asupra avantajelor de a se promova prin intermediul rețelei respective. Bloggerii au devenit ambasadorii brandurilor.

Se pare că aplicație a luat amploare și necesită adaptări. Specialiștii care au creat-o vor să o îmbunătățească. Așadar, vom putea observa, în scurt timp: rezoluția crescută și efecte noi.

Mai multe oportunități pentru vloggerii din România

Calitatea imaginii va fi sporită. Aceasta va ajunge până la 1080 p. Astfel, filmulețele pot fi vizionate în calitatea „Upload HD”.

Vești bune pentru creatorii de conținut. TikTok adaugă opțiunea green screen. Ecranul verde va fi disponibil datorită parteneriatului cu Giphy. Bloggerii vor putea să-și aplice propriile imagini în gif-uri, scrie playtech.

Îmbunătățirile vor fi observate și atunci când vine vorba de partea audio. Mai multe efecte vor fi disponibile accesând butonul „Voice Effects”.