Cristian Popescu Piedone, la ieșirea de la DNA: Mi s-a adus la cunoștință calitatea de suspect într-un dosar. Nu am nicio restricție. Procurorii ridică documente doar din trecut (VIDEO)

Cristian Popescu Piedone, la ieșirea de la DNA: Mi s-a adus la cunoștință calitatea de suspect într-un dosar. Nu am nicio restricție. Procurorii ridică documente doar din trecut (VIDEO)
Cristian Popescu Piedone, primarul Sectorului 5, declarații la ieșirea de la DNA. Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Cristian Popescu Piedone, primarul Sectorului 5, a declarat vineri, la ieșirea de la DNA, că are calitatea de suspect într-un nou dosar, fiind denunțat de fostul primar Daniel Florea.

Piedone, declarații despre dosarul DNA în care e suspect

La aeroportul Otopeni „mi s-a adus la cunoștință că am un mandat de aducere în calitate de suspect într-un dosar din februarie – martie 2021. M-am urcat în mașină și am venit la DNA.

Aici mi s-a dus la cunoștință calitatea de suspect, cauza dosarului – că la preluarea madatului, la nici trei luni, nu am pus în aplicare o Hotărâre a Consiliului Local privind de ce mai putea să exercite în Sectorul 5 societatea REBU. Singura societate abilitată era Salubrizare SA.

Azi n-am dat declarații, voi da după studierea dosarului.

Denunțătorul e fostul primar al Sectorului 5, Daniel Florea. Se pare că s-a denunțat singur, probabil s-a deranjat foarte tare când am scos la iveală foarte multe nereguli din Sectorul 5.

În căldurile lui, crezându-se tot în campanie, la nici trei luni, a făcut aceste denunțuri, nu au fost singurele denunțuri.

Nu am nicio restricție, absolut nimic.

Totul aparține lui Florea. DNA ridică documente doar din trecut”, a declarat Piedone.

Piedone, de pe aeroport, direct la DNA

Amintim că primarul Sectorului 5  a fost oprit chiar pe aeroportul Otopeni. S-a întâmplat vineri dimineață, când la bordul unui avion ce trebuia să plece de pe Otopeni cu destinația Munchen a fost anunțată o alertă cu bombă. Alarma a fost falsă.

„Luasem bilete să plec cu soția la Florența, cu escală la Munchen. S-a anunțat o amenințare cu bombă.  Urcasem în avion. Cei de la poliția de frontieră m-au întrebat dacă am uitat ceva la poartă, am zis că nu.  Am urcat în avion, avionul a stat 10-15 minute, apoi au golit tot avionul că e alertă cu bombă. Am făcut din nou control și am așteptat să urc în autobuz. A venit un domn polițist și m-a invitat să-l urmez pentru clarificări”, a povestit Piedone.
Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:50 - Gest grosolan după remiza lui CSA Steaua cu Șelimbăr. Ce a făcut un oficial al roș-albaștrilor la finalul partidei (VIDEO)
23:34 - Germania va livra Ucrainei un sistem avansat de apărare antiaerină în următoarele zile. Christine Lambreht, vizită surpriză la Odesa
23:14 - Un oficial ucrainean a distribuit imagini de la Revoluția Română din decembrie 1989: „Într-o zi, sper că în curând, rușii îi vor face lui Putin ceva similar cu ce i-au făcut românii lui Ceaușescu” (VIDEO)
22:51 - Ion Petrescu: Dacă retragerea rușilor din Liman prefațează o posibilă folosire a armei nucleare tactice în zonă? / Analistul militar, pe B1 TV, despre cele trei zone ucrainene posibile pentru un atac nuclear rusesc (VIDEO)
22:20 - Bombardiere rusești capabile să transporte rachete de croazieră și arme nucleare, detectate în apropiere de Finlanda
21:49 - Claudiu Năsui: Virgil Popescu ne spunea înainte de război să stăm liniștiți că o să ne vină gaz prin Nord Stream 2 / Ciolacu și Ciucă nu înțeleg economia suficient cât să înțeleagă că nimeni nu o să facă pierderi voluntare (VIDEO)
21:20 - Un bărbat de 47 de ani a murit prins sub un tractor, în județul Vaslui
21:07 - Vasile Dîncu (MApN), la Chișinău: NATO nu caută o confruntare cu Rusia / România sprijină concret Republica Moldova în depășirea greutăților generate de criza energetică
20:43 - Două persoane au leșinat după ce ar fi fost ținute aproape o oră într-un avion Wizz Air rămas la sol în Suceava. Aeronava nu a mai decolat, iar pasagerii nu aveau aer condiționat și nu puteau ieși
20:16 - Cel mai bun lunetist din lume se întoarce în Ucraina, cu sarcină nouă: „Vreau să fac mulți Wali dintr-un Wali”