Victor Ponta: Parteneriatul USL – Sorin Oprescu poate fi un model de succes pentru bucureșteni

Victor Ponta: Parteneriatul USL - Sorin Oprescu poate fi un model de succes pentru bucureșteni
Foto: B1 TV

Președinții USL Victor Ponta și Crin Antonescu au anunțat oficial, luni, parteneriatul USL-Sorin Oprescu.

“O să-mi depun candidatura la alegeriile viitoare în calitate de independent sprijinit de USL”, a declarat primarul Capitalei.

În cadrul conferinței președintele PSD, Victor Ponta, a precizat că parteneriatul are nevoie de un primar general independent, 6 primari de sector și un consiliu general care să lucreze pentru București și cetățenii săi.

“Capitala României are nevoie de un parteneriat, de un primar general independent, 6 primari de sector și un consiliu general. Astăzi aș dori în numele USL să anunț intenția noastră de a construi acest parteneriat pentru București și bucureșteni. Acest parteneriat are niște principii foarte clare și simple. Dorim să facem acest anunț pentru a opri orice alte speculații, discuții, cine e mai bun, cine e mai frumos, unde punem sigla, unde nu punem sigla. Cred că putem forma o echipă de succes și Bucureștiul poate fi un model de succes pentru întreaga țară”, a spus Ponta.

La rândul său, primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a dorit să le mulțumească celor doi lideri de încrederea pe care i-au arătat-o și sprijinul pe care i-l oferă prin acest parteneriat.

“Sunt convins că bucureștenii nu mai au răbdare de explicații, după 20 de ani de promisiuni. Eu voi fi alături de cei care vor reprezenta candidații USL-ului, pentru a avea un consiliu care să gândească drept, care să o facă alături de mine. Am nevoie de un parteneriat moral. Eu sunt convins că Bucureștiul își va cunoaște locul pe care trebuie să îl ocupe”, a afirmat Oprescu.

Oprescu: Bucureștiul își va cunoaște locul pe care trebuie să îl ocupe

Embed: " />