Ce a găsit o femeie pe plaja Debarcader, din Eforie Nord. A mers imediat la Poliție!

Ce a găsit o femeie pe plaja Debarcader, din Eforie Nord. A mers imediat la Poliție!
Plaja din Eforie Nord / Foto: Facevook / Andreaaurelia Soare

O femeie, aflată în vacanță la Eforie Nord a avut parte de o surpriză chiar pe plaja Debarcader. Aceasta a găsit o verighetă, pe care a decis să o preda imediat Poliției.

La data de 23 iulie, ora 17:30, o femeie s-a prezentat la sediul Poliției din Eforie. Aceasta a predat o verighetă din aur și a precizat că bijuteria a fost găsită pe plaja Debarcader din stațiune.

Polițiștii transmit că pe interiorul verighetei era gravat un nume, iar proprietarul este așteptat să o ridice de la Sediul Poliției Eforie, scrie Ziuadeconstanta.ro.

Polițiștii din Eforie au ținut să îi mulțumească femeii pentru gestul plin de demnitate și mai ales umanitate, precizând că ea este un adevărat exemplu.

Ultima oră
22:16 - Val de frig în România. Directoarea ANM, detalii importante despre cum va fi vremea în zilele următoare
21:53 - Noua conducere a PNL a fost aleasă oficial. Florin Cîțu: Au fost două zile lungi, dar importante pentru viitorul partidului (VIDEO)
21:34 - Noi probleme la alegerile din USR PLUS: „Cică deja am votat… lucru neadevărat. De ce apare că am votat cu Barna când aseară nu s-a încărcat pagina?”
21:21 - Dacian Cioloș: Nu am discutat nimic cu Florin Cîțu sau cu cineva din conducerea PNL după congresul lor. USR PLUS nu se întoarce la guvernare decât în condițiile deja expuse – alt premier și calendar clar de reforme
21:09 - Andreea Marin a fost infectată cu coronavirus: „Probabil am avut una dintre cele mai ușoare forme de Covid pentru că am fost păzită de vaccin”
20:51 - Proiecțiile sugerează un rezultat strâns la alegerile federale din Germania. Fără Angela Merkel, conservatorii germani par să se îndrepte spre cel mai slab rezultat din ultimii 72 de ani
20:25 - Comuniștii au câștigat alegerile locale din Graz. Surpriză în orașul austriac care avea același primar de aproape două decenii
19:54 - Alegeri federale Germania, rezultate exit-poll: Social-democrații sunt pe prima poziție, cu un avans fragil față de CDU
19:49 - Cristian Diaconescu: Angela Merkel iese cu capul sus. A fost o susținătoare a atenției pentru Europa de Est, iar pe noi, românii, în anumite momente ne-a ajutat efectiv (VIDEO)
19:12 - Rareș Bogdan, reales în funcția de prim-vicepreședinte al PNL. Ceilalți trei prim-vicepreședinți propuși de echipa Cîțu nu au avut contracandidat