Întâlnire de GRADUL ZERO a ambasadorilor în ȚINUTUL SECUIESC! Ce ni se PREGĂTEȘTE?

Întâlnire de GRADUL ZERO a ambasadorilor în ȚINUTUL SECUIESC! Ce ni se PREGĂTEȘTE?

Ambasadorii SUA, Marii Britanii, Belgiei şi Ungariei în România au dansat, au băut pălincă şi au mâncat kürtőskalács (colac secuiesc), sâmbătă, la tradiţionalul bal de Lăsata Secului din Harghita, desfăşurat în acest an în localitatea Sânsimion.

„Experienţa a fost foarte frumoasă, dar nu cred că sunt un expert. Deci, este dificil şi doamna care face kürtőskalács este cu adevărat talentată. Îmi place foarte mult. Şi în ceea ce priveşte acest eveniment, este foarte frumos, foarte interesant, mâncare foarte bună”, a spus ambasadorul Marii Britanii, Paul Brummell.

Diplomații au venit în Harghita la invitaţia preşedintelui Consiliului Judeţean (CJ), Borboly Csaba, şi s-au alăturat celor peste o mie de participanţi, ansambluri tradiţionale din tot judeţul şi localnici din Sânsimion, scrie agerpres.

Cei patru diplomaţi, o parte însoţiţi şi de soţiile lor, au privit încântaţi evoluţia ansamblurilor venite din 13 localităţi ale judeţului, participanţii purtând diverse măşti şi ridiculizând păcatele omeneşti şi toate probleme actuale, sociale, economice sau politice.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
21:55 - O ambarcațiune cu migranți s-a scufundat în Mauritania. Sunt cel puțin 15 morți
21:54 - Marcel Ciolacu: Nu cred că aș fi dispus să-l numesc pe domnul Iohannis în funcția de comisar european. Mihai Tudose e unul dintre candidați
21:40 - Viorel Cataramă: Ce se întâmplă în Ucraina, e un lucru trist. Cu cât înaintăm în timp, lumea va începe să fie dezinteresată și plictisită de acest conflict și de știrile care vin de acolo (VIDEO)
21:27 - Care sunt cele mai bune licee din România după media de admitere. Specializarea care a avut cele mai mari medii
21:24 - Radu Soviani: Datoria publică a României e uriașă / Boloș e un alt decident care ne ia de proști. A bulversat mediul de afaceri cu măsuri propuse și apoi retrase – o formă de dispreț la adresa contribuabililor (VIDEO)
20:59 - Cât costă cazarea în resortul de lux unde s-a filmat Insula Iubirii. Prețurile variază în funcție de sezon
20:59 - Tănase Stamule, revoltat față de „Planul Simion”: Cetățenii trebuie să știe că ăia nu erau oameni de bună-credință, care așteptau apartamente, ci erau membri AUR, care erau puși să prostească populația (VIDEO)
20:37 - Bărbat din Reșița, arestat pentru viol asupra propriei fiice. Chiar fata de 14 ani l-a denunțat la Poliție
20:27 - Șofer prins drogat la volan în București. Era în stare inconștientă
20:16 - Roxana Ciuhulescu, despre legătura paranormală cu tatăl ei, care s-a stins din viață la 37 de ani: „Mi s-a întâmplat să îl simt, s-au întâmplat lucruri”