Oameni ”noi” în politică: O fostă polițistă, pensionată la DOAR 42 de ani, a devenit șefă în partidul lui Dacian Cioloș. Ce PENSIE FABULOASĂ încasează lunar (FOTO)

Oameni ''noi'' în politică: O fostă polițistă, pensionată la DOAR 42 de ani, a devenit șefă în partidul lui Dacian Cioloș. Ce PENSIE FABULOASĂ încasează lunar (FOTO)

Proaspăt ales la conducerea PLUS, Dacian Cioloș promite să aducă oameni noi în politică, însă în ultimele zile au apărut numeroase informații despre persoane controversate care s-au alăturat formațiunii. Una dintre acestea este Irina Alexe, cea care este responsabilă cu „Dezvoltarea teritorială” în Biroul Naţional al PLUS.

Aceasta a ocupat funcția de secretar de stat la Cancelaria premierului Dacian Cioloş, iar în septembrie 2016, a fost numită secretar de stat la Ministerul Afacerilor Interne, informează Știripesurse.ro.

La doar 35 de ani, Irina Alexe a devenit cel mai tânăr chestor din Poliția Română. Este vorba despre un grad profesional echivalent cu cel militar de general cu o stea. Ascensiunea ei în această funcție naște mai multe semne de întrebare în condițiile în care este vorba despre un grad profesional care se obține extrem de greu. În 2016, jurnaliștii de la ”Național” scriau că Irina Alexe a ajuns la MAI în urma insistenţelor lui Vasile Blaga.

În același timp, Irina Alexe a devenit și unul dintre cei mai tineri pensionari din sistem, după cum scria Evenimentul Zilei în 2017. Aceasta s-a pensionat la doar 42 de ani și ar avea o pensie de aproximativ 13.000 de lei pe lună.

Foto:stiripesurse.ro

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
11:00 - Mihai Fifor: Robert Sighiartău vorbește ca și cum n-ar fi la guvernare PNL / Numai să fii de rea-credință poți să afirmi că bugetul României nu este unul orientat către investiții (VIDEO)
10:55 - Biden este izolat din cauza Covidului, în timp ce Obama, Pelosi și alți democrați fac eforturi să-l convingă să renunțe la candidatură
10:53 - Alina Gorghiu, întrebată despre deficitul de personal din Justiție: Avem plus de magistrați, ca urmare a examenelor. Suntem în direcția foarte bună (VIDEO)
10:43 - Cum se obțin voucherele pentru victimele infracțiunilor sexuale. Alina Gorghiu: Mai avem 299 disponibile. Dacă vor fi mai multe solicitări, cu mare drag vom suplimenta suma pentru vouchere (VIDEO)
10:43 - Accident rutier în Neamț. Un copil de 4 ani, rănit de o şoferiţă care a fugit de la faţa locului
10:41 - Un șofer din Bihor care conducea sub influența băuturilor alcoolice, a lovit o fată de 12 ani, a fugit de la fața locului și a provocat alte daune rutiere
10:31 - Probleme cu serviciile bancare în întreaga lume. Au fost afectate zborurile, magazinele și transportul în comun
10:24 - Robert Sighiartău: Deficitul bugetar va depăși 7% anul acesta. PSD vrea creșterea taxelor pentru mediul privat, iar PNL a dorit totdeauna reducerea cheltuielilor publice (VIDEO)
10:12 - Cutremur cu magnitudinea 7,4. Unde a fost resimțit
10:10 - Suma câștigată de Corvinul Hunedoara după calificarea în turul 2 preliminar din Europa League