Ediție specială „360 de grade”: ADN-ul, o parte esențială a stării noastre actuale (VIDEO)

Ediție specială „360 de grade”: ADN-ul, o parte esențială a stării noastre actuale (VIDEO)

Alina Bădic a vorbit în ediția specială de sâmbătă a emisiunii „360 de grade”, alături de invitații săi, Ingrid Baciu, Stelian Chivu și Gigi Chivu, despre importanța pe care o are ADN-ul pentru fiecare dintre noi, pentru că ADN-ul conține toată informația noastră genetică și este, totodată, o parte esențială a stării noastre actuale.

Activarea ADN-ului vine cu foarte multe beneficii. Odată cu activarea ADN-ului, metabolismul celular este îmbunătățit, persoana dobândește mai multă vitalitate și mai multă energie, se restabilește echilibrul între grăsime naturală și mușchi, sunt astfel eliminate kilogramele în surplus, se reduce procesul de îmbolnăvire și se depășesc mai ușor etapele diferitelor boli spre vindecare.

Întrebat cum ar putrea un om obișnuit să se apropie de el însuși, de informația esențială a ființei lui, Gigi Chivu a explicat: ”Opusul cunoașterii de sine este ignoranța, adică, într-un limbaj foarte popular, lenea sau nonacțiunea. În schimb, acțiunea face în așa fel încât noi să ajungem, în cele din urmă, și la celebra întrebare «sunt eu?» și nu doar ca o întrebare mentală, ci ca o căutare lăuntrică a acelui adevăr”.

Ediție specială „360 de grade”: ADN-ul, o parte esențială a stării noastre actuale

Ultima oră
20:07 - Legendarul Frank Williams, fondatorul echipei de Formula 1 Williams Racing, a murit la 79 de ani
20:00 - Referendum rezolvă disputa: elvețienii acceptă certificatul pandemic
19:39 - Nicolae Ciucă: Hanuca ne amintește că speranța și credința ne fac mai puternici. Apreciez și susțin valorile spirituale ale poporului evreu, solidaritatea, întâlnirea dintre religii și culturi, dialogul și respectul (VIDEO)
19:20 - Klaus Iohannis: Comunitatea evreiască din România, un contributor important la binele comun. Reiterez angajamentul Statului nostru în ceea ce privește prevenirea și combaterea antisemitismului
19:10 - Adrian Chesnoiu: Inclusiv pe pestă porcină africană vom veni cu un set de măsuri care măcar în al 12-lea ceas să dea încredere industriei de creștere a porcului din România că încă mai putem produce (VIDEO)
18:47 - Adrian Chesnoiu: Povestea cu „Doi și-un sfert”, o aberație. N-am lucrat nici o secundă acolo, aveam 16 ani când s-a desființat. Am lucrat la DGIPI în cadrul MAI (VIDEO)
18:30 - Adrian Chesnoiu: Politica Agricolă Comună vine cu restricții și condiționalități care vor crea și mai multe decalaje. E datoria noastră să convingem Bruxelles-ul, la prima posibilitate de renegociere a PNRR, să le aibă în vedere (VIDEO)
18:13 - Adrian Chesnoiu, pe B1 TV: Agricultura nu există în PNRR / Poate acum a fost primul guvern de coaliție când Agricultura a fost pusă în primele 5 domenii ca importanță de PSD / N-o mă auziți vorbind de greaua moștenire (VIDEO)
17:58 - Suporterii pot asista la întreaga partidă dintre Universitatea Craiova și FCSB, chiar dacă se termină după ora 21: „Să păstreze obligatoriu biletul la meci până în momentul în care ajung acasă”
17:41 - Raed Arafat: În final, tulpina Omicron va ajunge peste tot. Nimeni nu va putea să o oprească. Singurul lucru care se face acum este întârzierea răspândirii (VIDEO)