Ediție specială ”360 de grade”: Care sunt sectoarele dezavantajate în luna Calului sub patronajul Lemnului Yang (VIDEO)

Ediție specială ”360 de grade”: Care sunt sectoarele dezavantajate în luna Calului sub patronajul Lemnului Yang (VIDEO)

Alina Bădic a vorbit în ediția specială de sâmbătă seară a emisiunii ”360 de grade” despre luna Calului sub patronajul Lemnului Yang (10 iunie-10 iulie). Invitații săi au fost Anca Dimancea și Marian Golea.

Este o perioadă prielnică pentru zona profesională și pentru cei care au de susținut examene, dar există, totodată, și aspecte mai puțin avantajate în această lună.

”Sigur că sunt și niște sectoare dezavantajate, și anume sectorul faimei. Toți cei care și-au câștigat faima cumva pe nemeritate, acum pot să cadă din funcții sau să se descopere anumite lucruri. Să nu uităm că luna Calului este o lună a justiției, este zodia cea mai justițiară dintre toate și se va face dreptate”, a explicat Anca Dimancea.

”În afară de asta, luna asta este o lună de făcut bani, în care puteți avea șansa să dezvoltați un business, în funcție de zodii. O să fie o lună de muncă din belșug, va fi o lună de produs și ca să putem să producem nu avem voie să stăm în casă”, a precizat, la rândul său, Marian Golea.

Ediție specială ”360 de grade”: Care sunt sectoarele dezavantajate în luna Calului sub patronajul Lemnului Yang

Ultima oră
00:13 - CDC avertizează: Varianta Delta a coronavirusului este mai contagioasă decât varicela şi poate provoca forme mai grave de boală
00:05 - Italia: Guvernul intenționează să plafoneze prețul la testele pentru COVID-19
23:43 - Paul Stănescu (PSD): Politica durerii în cot este deviza useristă exprimată perfect de Ovidiu Vizante, directorul CFR. Dacă USR-ului i-ar fi păsat de pasagerii blocați în tren, Vizante era acum acasă
23:40 - Unitatea 2 a CNE Cernavodă a fost reconectată vineri seara la Sistemul Energetic Național
23:15 - Valeriu Gheorghiță: Ne așteptăm ca în următoarele săptămâni varianta Delta să devină dominantă. Avem deja focare la nivel de comunitate
23:12 - Alexandru Rafila: Problema noastră majoră – noi avem doar jumătate din numărul cetățenilor vaccinați față de restul țărilor UE. Dacă vor fi îmbolnăviri, ele vor fi în mod evident mai grave (VIDEO)
23:04 - Alexandru Rafila, despre al patrulea val al pandemiei: „Evident, și noi o să fim afectați. Dacă discutăm despre persoane vulnerabile care nu s-au vaccinat, s-ar putea să avem probleme” 
22:48 - Raluca Turcan: Pentru prima dată, anul acesta avem mai mulți copii născuți din părinți români în străinătate decât în România, ceea ce pentru noi este dramatic
22:39 - Detașamentul Sky Guardians al României a luminat cerul deasupra zonei de antrenament Bemowo Piskie din Polonia
22:19 - Alin Stoica, prefectul Capitalei: La medici și profesori ar putea exista cel puțin o recomandare fermă de vaccinare; se poartă discuții la nivel guvernamental. Susțin restricțiile pentru cei nevaccinați (VIDEO)