Aerotermă clasică sau tip turn: tu ce alegi?

Aerotermă clasică sau tip turn: tu ce alegi?
Sursa foto: freepik.com

Aeroterma electrică are două utilizări principale: completează o sursă de căldură existentă, dacă se dorește creșterea temperaturii și înlocuiește cu succes o sursă de căldură în încăperile unde nu este posibilă montarea unui radiator conectat la centrală sau o sobă.

Aerotermele electrice se folosesc de foarte mulți ani și au numeroase avantaje. Au un cost de achiziție foarte bun, mult mai mic decât alte surse de încălzire. Sunt ușor de întreținut și au un consum relativ scăzut.

Pe piață sunt disponibile mai multe tipuri de aeroterme electrice, iar cele mai cunoscute sunt cele de podea și cele tip turn. În continuare îți vom prezenta avantajele fiecărui tip de aerotermă și de unde le poți achiziționa.

Înainte de a-ți prezenta aerotermele, vrem să îți spunem de unde le poți achiziționa. Cel mai simplu este să le comanzi online și să te bucuri astfel de timpul liber economisit. Într-un magazin online de încredere, așa cum este și TimoShop, vei găsi numeroase modele de aeroterme electrice, pentru toate gusturile, bugetele și necesitățile. Oricând ai nevoie de asistență pentru a comanda un model, reprezentanții site-ului îți vor sta la dispoziție și te vor îndruma spre aeroterma potrivită cerințelor tale. Așadar, iată ce fel de aeroterme poți comanda.

Aeroterma de pardoseală, cunoscută și sub denumirea de aerotermă clasică este prezentă în foarte multe locuințe, spații comerciale foarte mici sau anexe gospodărești. Acest tip de aerotermă electrică are avantajul de a fi portabilă, astfel încât o poți muta oriunde ai nevoie, fără probleme. De asemenea, are un consum relativ mic, iar confortul termic se păstrează destul de mult după ce nu mai funcționează. Este bine de știut că are un sistem care o închide automat în cazul în care se răstoarnă, astfel încât nu va trebui să îți faci griji în această privință.

Recomandarea noastră este această Aeroterma 2000 W, SFH7017WH. Este un model clasic, are două setări de putere de încălzire, respectiv 1200 W și 2000 W și de asemenea are și funcție de ventilare cu aer rece. Termostatul este reglabil. Prezintă un indicator luminos de funcționare, are protecție la supraîncălzire, funcție de oprire automată la răsturnare și un mâner pentru transport ușor.

Aeroterma tip turn este o aerotermă îngustă și înaltă, asemenea unui turn, care dispersează foarte bine căldura. Este perfectă pentru camerele mai înalte și de asemenea are avantajul de a putea fi folosită chiar și în spațiile mai mici. Spre exemplu, o poți pune într-un colț al camerei, unde va arăta foarte bine și de unde va încălzi perfect încăperea.

În cazul în care dorești să achiziționezi o astfel de aerotermă, poți alege acest model de Aeroterma turn Teesa, cu telecomandă. Este o soluție discretă și elegantă pentru încălzirea locuinței și de asemenea are marele avantaj de a putea fi controlată cu ajutorul unei telecomenzi. Si aceasta are funcție de oprire automată în caz de răsturnare.

Așadar, dacă ai nevoie de o aerotermă, acum știi unde o poți găsi!

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră