Educatoare din Pitești, reţinută pentru că ar fi agresat mai mulţi copii (VIDEO)

Educatoare din Pitești, reţinută pentru că ar fi agresat mai mulţi copii (VIDEO)
Foto: Pixabay

O femei de 44 de ani, educatoare la o creșă din Pitești, a fost reținută sub acuzația de purtare abuzivă, fiind suspectată că a agresat mai mulți copii lăsați în îngrijirea sa. Ea a fost pusă sub control judiciar și nu are voie să exercite profesia de educator și nici alte activități care presupun contactul direct cu minorii, informeză B1 TV în cadrul Știrilor prezentate de Ștefan Pășcuță.

Educatoare reținută după ce ar fi lovit copiii

Organele judiciare penale au făcut cercetări în perioada aprilie – mai și au constatat că femeia, în calitate de angajat al unei creșe, a agresat fizic minori pe are îi avea în grijă. Ancheta a pornit după ce un părinte a sesizat că a descoperit vânătăi pe corpul micuțului. Pe parcursul anchetei, polițiștii au constatat că sunt și alte cazuri similare.

Pe 10 mai, polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 3 au reținut-o pe educatoare sub săvârșirea infracțiunii de purtare abuzivă. Femeia a fost prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, care a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 dw zile.

Educatoarea, vizată și într-o cercetare disciplinară

Primăria Pitești a transmis că educatoarea se afla, la data demarării anchetei penale, și în anchetă administrativă.

Cercetarea disciplinară a fost demarată la nivelul instituțiie ca urmare a seisăzării formulate de șeful Serviciului Creșe Pitești.

Femeia e educatoare din 2018 și înainte a fost îngrijitoare la creșă.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
15:05 - Moscova susține că a distrus un „important transport” de arme și echipamente occidentale către Ucraina
14:50 - Sorin Cîmpeanu a anunțat că studenții vor putea face și cursuri online din toamnă: „Este un important pas înainte”
14:22 - Olga Smirnova, una dintre vedetele Teatrului Bolșoi, face declarații după emigrarea în Olanda: „Cred că am fost sinceră cu mine însămi. Mi-a părut teribil de rău pentru toate astea”
13:59 - Peste 13.000 de locuitori din Beijing au fost scoși din case la miezul nopții și băgați în carantină: „Este exact la fel ca în Shanghai” (FOTO)
13:37 - Imagini cu soldați ruși care își abandonează tancurile și o iau la fugă pe câmp, speriați de explozii
13:05 - Zelenski: „Sfârșitul conflictului va fi unul diplomatic” / „Sunt lucruri pe care nu le putem realiza doar la masa negocierilor”
12:49 - Liz Truss, ministrul britanic de Externe: Moldova trebuie echipată „conform standardului NATO” / „Putin a fost clar cu privire la ambițiile sale de a crea o Rusie mai mare”
12:24 - Președintele ANAF, despre profesorii care dau meditații: „Nu cred că o să pornim în curând controale” / „Este un fenomen care se practică de mulţi ani”
12:00 - Olaf Scholz, criticat de fostul secretar general al NATO pentru abordarea față de războiul din Ucraina: „Germania este reticentă în a livra arme grele și a impune sancțiuni”
11:44 - Marcel Ciolacu: „Creșterea economică din primul trimestru nu se regăsește în buzunarele românilor” / „Guvernul trebuie să vină cu anumite măsuri”