În așteptarea BMW-urilor? Un agent din Vaslui, surprins dezbrăcat pe câmp după ce a făcut sex cu tânăra sa colegă în Loganul secției

În așteptarea BMW-urilor? Un agent din Vaslui, surprins dezbrăcat pe câmp după ce a făcut sex cu tânăra sa colegă în Loganul secției
Urmărire cu focuri de armă într-o localitate din Argeș. Șoferul nu avea permis și a încercat să fugă într-o pădure

„RECIDIVĂ… De-a lungul anilor, IPJ Vaslui a bifat cam toate ipostazele jenante prin care se putea face de râs: am văzut polițist care s-a pozat cu morcovul în cur, altul care și-a imortalizat momentul de nebunie, făcând șpagatul îmbrăcat în Moș Crăciun pe mașina de poliție din dotare sau tentativa de viol în direct, transmisă live dintr-un studio al unei televiziuni sătești.

De parcă nu ar fi fost de ajuns, iată că a apărut și fotografia în care un polițist gol pușcă a fost surprins în mașina de Poliție, după o partidă de amor nebun cu o colegă de serviciu. Poza cu pricina este destul de recentă, fiind realizată în această vară.

A devenit virală după ce un binevoitor a trimis-o ministrului Bode și probabil acela a fost momentul în care ministrul de interne a hotărât că, în loc să mai cumpere Logan-uri pentru misiunile Poliției, să ia mai degrabă BMW-uri cu șase trepte de viteză, pentru ca polțiștii să aibă toate condițiile pentru un sex de calitate la serviciurelatează – mai cu haz, mai cu necaz – publicația locală Vremea Nouă.

Echipajele mixte, izvor de pasiuni

Fotografia în care apare angajatul MAI dezbrăcat, lângă Loganul de serviciu parcată pe un câmp, a devenit virală și a ajuns până la ministrul de interne Lucian Bode, care a cerut o anchetă internă.

Conform publicației amintite, nu este vorba de un flagrant făcut intern de colegii polițistului, ci de o filmare de amator, făcută pe un telefon mobil;  imaginile nefiind clare, fără a se putea citi numărul autospecialei, ofițerul a fost identificat după antenele de pe mașina de poliție.

Cavaler adevărat, ofițerul și-a recunoscut abaterea în fața colegilor săi și s-a pensionat a doua zi după mărturisiri. Prins cu textilele în brațe pe lângă Loganul în care ar fi trebuit să domine infractorii și nu colega tinerică, acesta declarat că este victima unei răzbunări din partea unei persoane căreia i-ar fi făcut dosar penal pentru trafic de persoane.

IPJ Vaslui a trimis la minister ancheta solicitată de superiori în acest caz.

Vremea Nouă: „partenera de sex ar putea fi șantajabilă”

Vremea Nouă susține că a identificat polițistul pătimaș dar nu-i publică numele, „fiindcă informațiile sunt doar pe surse”: „Sperăm ca și colega acestuia, partenera de sex, să fie scoasă din operativ, fiindcă, nu de alta, dar aceasta ar putea fi șantajabilă. De pensionat nici nu se pune problema, fiindcă este cu mult mai tânără decât polițistul nostru iubăreț” subliniază jurnaliștii publicației vasluiene.

Urmăriți B1TV.ro și pe