Incendiu puternic la un bloc din București: 112 persoane s-au autoevacuat. 8 au fost asistate medical (VIDEO)

Incendiu puternic la un bloc din București: 112 persoane s-au autoevacuat. 8 au fost asistate medical (VIDEO)
Foto: Alexandru Dimitriu / Facebook

UPDATE: ISU București a anunțat că 112 persoane s-au autoevacuat. Opt au primit ajutor medical la fața locului, una fiind apoi transportată la spital.

UPDATE: Incendiul a fost stins. Echipe de căutare-salvare au fost constituite la nivelul fiecărui etaj. Două persoane ar fi suferit atacuri de panică.

ȘTIRE INIȚIALĂ:

Un incendiu puternic a izbucnit la un bloc din București, zona Ferentari. 6 persoane ar fi intoxicate cu fum, informează B1 TV.

Flăcările se manifestă la nivelul  fațadei, de la etajul doi la etajul zece. Intervin „14 autospeciale cu apa si spuma, 4 SMURD B2,2 UTIM,DSM,2 SABIF”, a transmis Inspectoratul General pentru Situații de Urgență.

„… Un bloc termoizolat a luat foc, iar propagarea incendiului este cauzată cel mai probabil de materialele ieftine folosite: În zona str. Baciului nr. 4, Sector 5 a izbucnit un incendiu într-un apartament situat la etajul 2, care s-a propagat pe fațada blocului până la etajul 10. La fața locului au fost direcționați polițiști locali din cadrul Poliției Locale Sector 5, iar lucrătorii din cadrul ISUBIF acționează pentru localizarea și lichidarea incendiului. Până în acest moment nu sunt informații cu privire la înregistrarea de victime omenești sau persoane evacuate din bloc”, a scris pe Facebook, Alexandru Dimitriu, consilier local al Sectorul 5.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră