"Intenția mea asta a fost, să fug". Gigi Becali, dezvăluiri incredibile: Mulțumesc procurorului și SRI că nu m-au lăsat să plec din țară (VIDEO)

"Intenția mea asta a fost, să fug". Gigi Becali, dezvăluiri incredibile: Mulțumesc procurorului și SRI că nu m-au lăsat să plec din țară (VIDEO)

În contextul prinderii lui Sebastian Ghiță în Serbia după ce a fugit în țară pentru a se ascunde de justiție, Gigi Becali a făcut o dezvăluire incredibilă pentru B1TV despre situația sa din trecut. Omul de afaceri a afirmat că a vrut să fugă din țară pentru a scăpa de pușcărie, dar acum e fericit și le mulțumește celor care l-au oprit.

"Eu mi-am dat seama că nu pot să stau, mai bine fac pușcărie în țara mea decât să stau în străinătate. Da! Intenția mea asta a fost, gândul meu ăsta a fost, da, am vrut să fug. Nu știți că m-au prins procurorii? Și eu atunci i-am spus avocatului să mi-l găsească pe procurorul ăla de la Parchetul General, vreau să îi mulțumesc, să îl strâng în brațe că m-a oprit atunci la aeroport, că dacă plecam atunci, și mulțumesc și SRI-ului, că cum m-au oprit pe mine? Avicola! M-au oprit pentru Avicola.

Așa am avut intenția, dar Dumnezeu a zis nu, te țin aici și te cureți. Dacă plecam atunci, acum eram probabil mort că nu puteam să trăiesc. Eu nu pot să trăiesc în străinătate. Alți poate pot să trăiască", a afirmat Gigi Becali.

Omul de afaceri a dezvăluit că a fost oprit din a fugi după ce SRI s-a prins de intenția și a trimit o notă către Înalta Curte pentru a decide să îi interzică ieșirea din țară.

"Intenția mea asta a fost să fug". Gigi Becali, dezvăluiri incredibile: Mulțumesc procurorului și SRI că nu m-au lăsat să plec din țară

#DIRECT_ONE_jiyins#

Dacă întâmpinaţi probleme pe Google Chrome cu vizionarea materialelor VIDEO, daţi CLICK pe linkul acesta şi vedeţi ce paşi trebuie să urmaţi pentru a remedia problema!I