Cu ce se ocupă Radu Mazăre în penitenciar. Iubita fostului primar: „Trage la mașină și calcă cearceafuri, fețe de pernă. S-a îngrășat un pic”

Cu ce se ocupă Radu Mazăre în penitenciar. Iubita fostului primar: „Trage la mașină și calcă cearceafuri, fețe de pernă. S-a îngrășat un pic”
Foto: Inquam Photos

Logodnica lui Radu Mazăre, Roxana Mihalache, l-a vizitat, sâmbătă, pe fostul edil al Constanței, la Penitenciarul Rahova. La ieșire, aceasta a declarat că lui Mazăre i-a fost aprobată cererea de a-și petrece ziua de naștere pe 5 iulie alături de familie.

INCENDIAR! IULIA VÂNTUR, DEZMĂȚ TOTAL ÎN PĂDURE! SALMAN KHAN A PRINS-O ÎN FAPT! NEBUNIE ÎN INDIA

Aceasta a dezvăluit și cu ce se ocupă fostul primar în spatele gratiilor, la atelierul de croitorie.

„Face aceleași lucruri în fiecare zi, că astea sunt condițiile. E bine. Face sport cât poate să facă. Iese într-o curte, merge, face exerciții. Da, a fost aprobată cererea și ziua lui o să ne-o petrecem împreună, la masă. Nu este o perioadă ușoară, dar ce să fac. (…) Nu știu dacă neapărat el croiește, însă știu că trage la mașină și calcă cearceafuri, fețe de pernă, de astea au probabil nevoie”, a spus Roxana Mihalache, potrivit Știripesurse.ro.

LIDIA BUBLE, GOALĂ PUȘCĂ LA DUȘ! RĂZVAN A PRINS-O ÎN FAPT! AVEM IMAGINI COMPROMIȚĂTOARE (GALERIE FOTO)

Viitoarea soție a lui Mazăre a dezvăluit și că ea și fostul edil ar putea fi nașii unui alt cuplu care se va căsători în penitenciar.

”Așa am spus (că vom cununa celălalt cuplu din penitenciar – n.r.), dar să vedem cum va fi procedura pe mai departe, pentru că nu știu dacă ceilalți au reușit să-și depună documentele, să poată să fie în aceeași zi. Dacă va fi în altă zi, iar nu știu dacă se poate face lucrul ăsta. Radu arată bine, e ok. S-a îngrășat un pic față de cum era înainte, dar în condițiile normale. Se mai uită la televizor, dar nu foarte mult. Mai mult citește”, a spus Roxana Mihalache.

LACRIMI ÎN TELEVIZIUNE! BIATA TEO TRANDAFIR! CARMEN HARRA A FĂCUT ANUNȚUL CUMPLIT! NU MAI ARE NICIO ȘANSĂ (GALERIE FOTO)

Acesta a mers, vineri, la Primăria Sectorului 5 pentru a depune dosarul pentru cununia civilă, care ar urma să aibă loc pe 10 iulie.