Soluțiile propuse de Nicușor Dan pentru rezolvarea problemelor cu furnizarea apei calde în Capitală, în iarna care urmează (VIDEO)

Soluțiile propuse de Nicușor Dan pentru rezolvarea problemelor cu furnizarea apei calde în Capitală, în iarna care urmează (VIDEO)

Noul primar al Capitalei, Nicușor Dan a explicat luni seraă, în platoul B1 TV cum va rezolvaproblema furnizării apei calde în iarna care urmează, după o lungă perioadă în care bucureștenii au avut de suferit din cauza lipsei acesteia.

Viitorul edil a anunțat că tot ce poate să facă în intervalul scurt de timp care a amai rămas până la venirea înghețului este să detecteze și să rezolve cu prioritate avariile care vor apărea, până la primăvară, când va începe schimbarea țevilor.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

„Ce pot să promit pentru iarna asta este că… mandatul meu va începe în jur de 10 octombrie, iarna o să înceapă pe 15 noiembrie, n-o să putem să schimbăm conducte în perioada asta, ce pot să promit este că în această interval vom asigura stocuri asigura stocuri pentru avariile care in mod sigur vor fi foarte multe, vom asigura echipamente și instrumente de detecție a avariilor care în momentul asta nu sunt…. Pe problema termoficării sunt două probleme: una de fond ca trebuie să înlocuiminelul principal, durează mult, ne vom apuca în primăvara pentru că avem bani europeni și una de intervenție rapida când avariile se produc până când vom rezolva problema mare de fond„, a declarat Nicușor Dan.

Ultima oră
19:10 - Adrian Chesnoiu: Inclusiv pe pestă porcină africană vom veni cu un set de măsuri care măcar în al 12-lea ceas să dea încredere industriei de creștere a porcului din România că încă mai putem produce (VIDEO)
18:47 - Adrian Chesnoiu: Povestea cu „Doi și-un sfert”, o aberație. N-am lucrat nici o secundă acolo, aveam 16 ani când s-a desființat. Am lucrat la DGIPI în cadrul MAI (VIDEO)
18:30 - Adrian Chesnoiu: Politica Agricolă Comună vine cu restricții și condiționalități care vor crea și mai multe decalaje. E datoria noastră să convingem Bruxelles-ul, la prima posibilitate de renegociere a PNRR, să le aibă în vedere (VIDEO)
18:13 - Adrian Chesnoiu, pe B1 TV: Agricultura nu există în PNRR / Poate acum a fost primul guvern de coaliție când Agricultura a fost pusă în primele 5 domenii ca importanță de PSD / N-o mă auziți vorbind de greaua moștenire (VIDEO)
17:58 - Suporterii pot asista la întreaga partidă dintre Universitatea Craiova și FCSB, chiar dacă se termină după ora 21: „Să păstreze obligatoriu biletul la meci până în momentul în care ajung acasă”
17:41 - Raed Arafat: În final, tulpina Omicron va ajunge peste tot. Nimeni nu va putea să o oprească. Singurul lucru care se face acum este întârzierea răspândirii (VIDEO)
17:30 - Simona Halep, decizie radicală după apariția variantei Omicron: „Nu vreau să risc nimic”
17:07 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. O activitate simplă despre care se crede că prelungește viața (VIDEO)
16:47 - MAE: Ambasada din Pretoria și Consulatul General de la Cape Town gestionează situația a 39 de români
16:28 - Un bilet la Bucharest Christmas Market, între 5 și 7 lei. Cât costă intrarea la târgurile de Crăciun din marile orașe europene