ULUITOR! Doi tineri s-au iubit cu pasiune în mijlocul unui parc din Timișoara! Trecătorii au văzut tot! (VIDEO)

ULUITOR! Doi tineri s-au iubit cu pasiune în mijlocul unui parc din Timișoara! Trecătorii au văzut tot! (VIDEO)

Doi tineri din Timișoara au lăsat pudoarea deoparte și au întreținut relații intime în văzul tuturor, în mijlocul unui parc din oraș. Nici măcar întunericul nu l-au folosit în favoarea lor, fiindcă actul s-a consumat dimineața, pe o bancă.

Cei doi tineri n-au mai rezistat până acasă și s-au iubit cu pasiune chiar pe o bancă. Un localnic care se plimba a fost martorul acestei scene și a filmat întregul incident. Sursele spun că cei doi au petrecut până dimineața într-un club din zonă.

Puteți vedea videoclipul halucinant AICI.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
16:07 - Știai că sănătatea ficatului poate fi menținută cu ajutorul sinbioticelor?
16:06 - Emil Savin, omul de afaceri care i-a dat mita lui Buzatu: „Eu l-am denunțat pe expert. De atunci, am intrat în ascultare și a ieșit toată panarama asta”
16:01 - O femeie a murit, după ce a fost acroșată pe trecerea de pietoni, pe DN 2
16:01 - Consiliul Economic și Social a dat aviz nefavorabil pe pachetul fiscal al Guvernului: Este foarte probabil ca veniturile la buget să scadă, în loc să crească / Mediul de afaceri are nevoie de stabilitate
15:50 - Adrian Codîrlașu, vicepreședinte CFA România, despre creșterea salariului minim: „Rămân puțini bani, creșterea este extrem de mică” / Unde va fi impactul bugetar mai mare (VIDEO)
15:48 - Primarul Daniel Băluță, la deschiderea noii creșe din Sectorul 4: Am început un proces extrem de interesant de transformare a unor clădiri administrative / Avem și inițiativa de la construi de la zero o școală, o grădiniță și o creșă (VIDEO)
15:47 - Circulația feroviară între Cluj și Oradea va fi închisă aproape total începând cu luna ianuarie 2024
15:37 - Prețurile au luat o razna! Suma plătită de o româncă pentru un mic dejun în Turcia: „Cu banii ăștia am mâncat o zi întreagă tot ce am poftit”
15:37 - Gigi Becali îl înțeapă pe Dan Șucu: „S-a supus, a plecat capul la sultan”
15:20 - Eugen Tomac: Chestiunea Schengen a devenit o problemă europeană. Președintele României trebuie să încerce să introducă subiectul pe ordinea de zi a Consiliului European din octombrie (VIDEO)