Un judecător din Argeș care a participat la Masterchef și-a pus capăt zilelor într-un mod cu totul neobișnuit

Un judecător din Argeș care a participat la Masterchef și-a pus capăt zilelor într-un mod cu totul neobișnuit
Foto: Facebook/SMURD

Un judecător argeșean și-a luat viața zilele trecute, într-un mod total neobișnuit. Bărbatul a fost dus la spital după o tentativa de suicid, dar a murit în timp ce medicii încercau să îl transfere la o clinică din Capitală.

Bărbatul și-a injectat benzină în vene

Gabriel Apostol a fost implicat în mai multe scandaluri și a fost suspendat de la Judecătoria Pitești, apoi desemnat judecător la Penitenciarul Mioveni. Magistratul a ajuns la spital joi dimineața, însă și-a pierdut viața după câteva ore.

Este vorba despre judecătorul care s-a bătut cu polițiștii într-o benzinărie pe Autostradă, apoi și-a bătut soția și copiii, după care a mers la Master Chef unde și-a mai șters din imaginea negativă.

“Am fost copil problemă, m-a crescut bunica paternă. Biata femeie, ca să poată să-și facă treburile mă lega de pat. și încă sunt copil problemă”, povestea Gabriel Apostol la Master Chef.

“Soția mă crede un pic dus cu capul. N-aș vrea să spun aici povești triste, cert e că la momentul asta suntem despărtiți”, mai spunea el.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:04 - Ştefan Pălărie, despre examenul de admitere la liceu, separat de Evaluarea Națională: Naște multă rezistenţă pentru că atinge un subiect sensibil. Dacă nu ai bani de meditaţii, vei fi sortit examenului săracilor
23:55 - Trei polițiști din SUA au împușcat un bărbat fără picioare ce se afla într-un scaun cu rotile. Cum și-au motivat polițiștii fapta (VIDEO)
23:43 - Noi proteste masive în Franța față de reforma pensiilor: Sindicatele spun că au fost 2,8 milioane de manifestanţi (VIDEO)
23:14 - Care este pasiunea neștiută a Deliei Matache / Mama ei o pedepsea în copilărie când făcea acest lucru
23:10 - O pasageră din Italia s-a dezbrăcat și s-a bătut cu însoțitorii de bord. Membrii echipajului au legat-o de scaun
22:58 - Gheorghe Ialomițianu (PMP): Guvernul se împrumută, și o face la dobânzi tot mai mari, în loc să ia fondurile europene, care sunt gratis. Riscăm să pierdem o parte din banii UE (VIDEO)
22:53 - Reșițenii s-au descălțat înainte să intre în noul tramvai livrat de turci. De ce au fost nevoiți să facă acest gest (VIDEO)
22:35 - Țigările electronice de tip VAPE, mai dăunătoare decât țigările obișnuite / Provoacă mai multă inflamație în plămâni
22:19 - CCR a amânat iar dezbaterea sesizării depusă de USR și Forța Dreptei asupra legii care majorează salariile primarilor şi şefilor de consilii judeţene
22:06 - Locuitorii Bucureștiului sunt rugați să sesizeze autoritățile când văd oameni fără adăpost: ”E important să ajungem și la aceștia”