Angelina Jolie a ajuns în Ucraina. Actrița, surprinsă într-o cafenea din Lviv (VIDEO)

Angelina Jolie a ajuns în Ucraina. Actrița, surprinsă într-o cafenea din Lviv (VIDEO)
Actrița Angelina Jolie a fost văzută sâmbătă la o cafenea din Lviv/Facebook

Actrița Angelina Jolie i-a surprins pe ucraineni după ce a fost văzută sâmbătă la o cafenea din Lviv. Jolie, în vârstă de 46 de ani, a atras atenția când a apărut brusc la o cafenea, Maya Pidhorodetska postând un videoclip cu celebra actriță și realizatoare de film pe Facebook.

Angelina Jolie, surprinsă în Ucraina

‘Nimic special. Doar Lviv. Am fost doar să beau o cafea. Doar Angelina Jolie’, a scris ea în ucraineană după filmarea în care apărea actrița, care i-a făcut semn de la tejghea. „Ucraina este pur și simplu susținută de întreaga lume”.

Fanii au văzut-o în orașul ucrainean, salutând-o pe Jolie în timp ce forțele ruse se adunau în estul țării pentru un nou atac, scrie dailymail.

Filmările o arată oferind autografe pentru fanii ei din Ucraina.

Jolie nu este prima celebritate americană care a aterizat în Ucraina în timpul conflictului.

Actorul american Sean Penn s-a întâlnit cu președintele țării și a participat la conferințe de presă pentru filmările la un documentar VICE.

Când Kievul a fost atacat, Penn și echipa sa au mers pe jos mile până la granița cu Polonia.

Și actorul Sean Penn, alături de ucraineni

Actorul, în vârstă de 61 de ani, a spus că atât el, cât și echipa sa de filmare au decis să-și abandoneze mașina și să o urmărească pe jos, după ce a văzut miile de rezidenți ucraineni fugind pentru siguranță, cu cozi întinse pe kilometri întregi.

Penn a descris modul în care mașinile erau pline de femei și copii, singura lor proprietate de valoare fiind vehiculul în care călătoreau.

Documentarul este o producție de la VICE Studios, „în asociere cu VICE World News și Endeavour Content”, potrivit unui purtător de cuvânt al grupului media.

Într-o postare tradusă pe Facebook, guvernul ucrainean a spus că este recunoscător că Sean a fost acolo și a fost lăudat ca fiind mai curajos decât liderii occidentali.

Urmăriți B1TV.ro și pe