Actorul Sean Penn le cere miliardarilor americani să cumpere avioane de luptă pentru Ucraina  

Actorul Sean Penn le cere miliardarilor americani să cumpere avioane de luptă pentru Ucraina   
Foto: Hepta.ro

Actorul Sean Penn face apel la miliardarii lumii să cumpere avioane de luptă pentru Ucraina. Starul este de părere că astfel s-ar putea pune capă războiului început de Rusia la finalul lunii februarie.

În acest context, Forțele Aeriene Ucrainene i-au trimis un mesaj prin care și-au exprimat mulțumirea pentru apelul său și au apreciat faptul că o astfel de măsură ar putea proteja cerul.

Sean Penn, apel la miliardarii lumi să cumpere avioane pentru Ucraina

Rugăminte lui Sean Penn vine în contextul în care forțele ucrainene au solicitat deja avioane de luptă fabricate în SUA.

2 escadrile de F-15 sau 16 (adică 12 avioane cu o tehnologie mai bună decât MIG-urile sau SU-urile ruseşti) care pot fi instruite rapid (3 săptămâni) de către aviatorii ucraineni ar costa aproximativ 300 de milioane de dolari pentru cumpărătorii din sectorul privat.

Adăugaţi încă 200 de milioane de dolari pentru apărarea antirachetă pentru un total de 500 de milioane de dolari”, a scris actorul pe contul său de Twitter.

Ulterior, starul de la Hollywood a transmis că un miliardar ar putea fi cel care ar pune capăt războiului din Ucraina.

„Un miliardar ar putea pune capăt acestui război din Ucraina”, a mai scris Penn pe rețelele sociale.

Forțele Aeriene din Ucraina, mulțumiri pentru Sean Penn

Forțele Aeriene din Ucraina au transmis un mesaj de mulțumire pentru Sean Penn, după ce actorul a făcut apel la miliardarii lumi să ajute Ucraina în războiul cu Rusia.

Vă mulţumim pentru sprijin, Sean Penn! Apelul dvs. de a achiziţiona avioane moderne pentru Forțele Aeriene Ucrainene va ajuta la protejarea cerului, ţării şi poporului nostru de bombele ocupanţilor ruşi”, au transmis și Forțele Aeriene din Ucraina.

Urmăriți B1TV.ro și pe