Armata turcă: 104 complotiști au fost uciși în timpul tentativei de lovitură de stat

Armata turcă: 104 complotiști au fost uciși în timpul tentativei de lovitură de stat
Foto: indianexpress.com

În total 104 complotiști au fost uciși în Turcia pentru implicare în tentativa de lovitură de stat, a anunțat sâmbătă un șef din cadrul armatei, potrivit AFP.

”Tentativa de lovitură de stat a fost dejucată”, a declarat generalul Umit Dundar, precizând că 90 de persoane, dintre care 41 de polițiști și 47 de civili, au devenit martiri.

Ceilalți doi oameni uciși erau ofițeri militari.

Acesta a mai precizat că mulți comandați din armată au fost duși de complotiști în ”locații necunoscute”.

”Forțele armate sunt determinate să elimine mebrii structurilor paralele ale armatei”, a mai spus Dundar.

Ultima oră
16:09 - Cum a crescut numărul cazurilor de COVID-19 în București. Aproximativ 1.400 de îmbolnăviri nu au fost alocate către DSP, susțin autoritățile
16:07 - Câți bani a câștigat Sebastian Chitoșcă la Survivor: „Ar fi trebuit să lucrez 4 ani în Germania pentru suma asta”
16:05 - Scandalul din USR PLUS capătă amploare. Dan Barna îl acuză pe Dacian Cioloș că împinge partidul „spre o potențială împăciuire” cu Florin Cîțu
15:54 - iPhone 14 ar putea avea un design complet nou. Cum va arăta noul smartphone
15:50 - Virgil Popescu, despre creșterea prețurilor la gaze: Cred că se va calma. Cred în continuare că e un joc făcut de Rusia pentru a operaționaliza mai repede Nord Stream 2. Nu cred că se va ajunge la o schemă europeană de ajutor (VIDEO)
15:34 - Momente pasionale între George Burcea și Viviana Sposub. Vedeta a purtat rochie de mireasă și totul s-a întâmplat într-un platou TV (VIDEO)
15:23 - Se redeschid patru centre de vaccinare din judeţul Alba. În alte şase, revenire la program de 12 ore
15:22 - Virgil Popescu, despre compensarea facturilor la energie: Vor beneficia peste 5 milioane de gospodării. Subvenția va fi direct în factură (VIDEO)
15:16 - Cine e Bogdan Pascu, omul lui Dan Voiculescu, pus recent șef la CA-ul CNAIR
15:06 - Pădurea Râioasa din Buftea, plină de urmele tăierilor masive din ultimii ani. Mai multe persoane, printre care și copii, au fost prinse în flagrant când tăiau pădurea de un jurnalist (VIDEO)