Fostul șef al serviciilor secrete britanice a declarat că Putin nu va mai fi la putere până anul viitor: „Va fi plecat până în 2023, dar probabil în sanatoriu”

Fostul șef al serviciilor secrete britanice a declarat că Putin nu va mai fi la putere până anul viitor: „Va fi plecat până în 2023, dar probabil în sanatoriu”
Fostul șef al serviciilor secrete britanice a declarat că Putin nu va mai fi la putere până anul viitor: „Va fi plecat până în 2023, dar probabil în sanatoriu”. Sursa Foto: Hepta/Sefa Karacan / Anadolu

Sir Richard Dearlove, fostul șef al serviciilor Secrete de Informații al Regatului Unit a susținut că liderul de la Kremlin nu va mai fi la putere până anul viitor și va fi într-o unitate medicală pentru boli pe termen lung.

Fostul șef al MI6 a făcut predicții despre Vladimir Putin în cadrul unui podcast, potrivit Business Insider.

Putin va pierde puterea în foarte scurt timp

„Chiar o să-mi pun gâtul la bătaie. Cred că va fi plecat până în 2023. Dar probabil în sanatoriu, din care nu va ieși ca lider al Rusiei”, a transmis Sir Richard Dearlove, adăugând că sanatoriul ar fi o modalitate de a-l scoate pe Putin de la putere fără o lovitură de stat.

Predicția Fostul șef al MI6 este în ton cu alte rapoarte recente care sugerează că președintele Rusiei este bolnav și ar putea pierde puterea în curând.

Christo Grozev de la Bellingcat, un expert în securitatea Rusiei, a declarat săptămâna trecută că înalți oficiali de securitate de la Kremlin cred că războiul din Ucraina este „pierdut” și că Putin va pierde controlul asupra puterii.

Războiul va fi „încheiat până la sfârșitul anului”

Generalul-maior Kyrylo Budanov, șeful serviciilor secrete militare ucrainene, a anunțat de curând că liderul de la Kremlin se afla într-o „stare psihologică și fizică foarte proastă și este foarte bolnav”. Acesta a mai menționat că este „optimist” că Ucraina va învinge și că războiul va fi „încheiat până la sfârșitul anului”.

De asemenea, fostul spion britanic Christopher Steele a declarat recent că diferite surse i-au spus că Putin este grav bolnav și pleacă în mod regulat de la întâlniri pentru tratament medical, contribuind la „creșterea dezordinii în Kremlin”.

Starea sănătății lui Vladimir Putin nu poate fi confirmată, deși sunt zvonuri că ar suferi de demență, boala Parkinson sau chiar cancer de sânge.

Urmăriți B1TV.ro și pe