Jihadiștii din gruparea Statul Islamic a ucis nouă bărbați și un copil pentru că ar fi fost homosexulali (VIDEO)

Jihadiștii din gruparea Statul Islamic a ucis nouă bărbați și un copil pentru că ar fi fost homosexulali (VIDEO)

Jihadiştii din gruparea Statul Islamic au lovit din nou. Teroriştii au împuşcat 9 bărbaţi şi un băiat de 15 ani pentru că ar fi fost homosexuali, a anunţat Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului. Între timp, o altă înregistrare terifiantă a apărut pe internet, cu o execuţie făcută de ISIS la începutul acestui an.

Şapte bărbaţi au fost împuşcaţi în provincia siriană Homs, iar alţi doi bărbaţi şi adolescentul de 15 ani au fost executaţi în oraşul Hreitan, în nordul regiunii Aleppo, a precizat Rami Abdel Rahman, şeful Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului.

Băiatul ar fi fost arestat la începutul acestui an şi închis până când a fost ucis.

Potrivit Observatorului Sirian pentru Drepturile Omului, gruparea Statul Islamic a omorât, de la începutul anului, peste 30 de persoane pentru că ar fi fost homosexuale.

Şeful Observatorului Sirian pentru Drepturile Omului a spus, citat de jurnaliştii de la Dailymail, că aceste execuţii ar fi fost făcute în faţa unei mulţimi, însă teroriştii de la ISIS ar fi distrus camerele cu care au filmat crimele.

Jihadiştii au făcut publice fotografii care îi arată pe pretinşii homosexuali cum sunt aruncaţi de pe acoperişuri, înainte de a fi ucişi cu pietre.

Aceasta este metoda prin care ISIS îi ucide pe cei pe care îi suspectează că ar fi gay, o „infracțiune”, în accepţiunea grupării teroriste, care se pedepsește cu moartea.

Între timp, o altă înregistrare cutremurătoare a apărut pe internet, cu o execuţie făcută tot de ISIS, tot în acest an.

Zece bărbaţi suspectaţi de spionaj, îmbrăcaţi în salopete albastre, apar legaţi la ochi, îngenunchiaţi şi aliniaţi. Toţi au fost împuscaţi în cap.

9 bărbați și un copil, uciși de ISIS

Ultima oră