Regina Elisabeta nu va participa anul acesta la petrecerile din grădina Palatului Buckingham

Regina Elisabeta nu va participa anul acesta la petrecerile din grădina Palatului Buckingham
Foto: Facebook/The Royal Family.

Palatul Buckingham a anunțat că Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii nu va participa anul acesta la petrecerile care au loc în fiecare an din grădină și va fi reprezentată de alți membri ai Familiei Regale.

În ceea ce privește informațiile despre participare, Palatul Buckingham a adăugat n că „detaliile privind participarea vor fi anunțate în timp util”. conform Sky News.

Regina s-a confruntat recent cu probleme de mobilitate, în urma cărora a fost nevoită să se retragă de la unele evenimente, conform Mediafax.

Revin petrecerile la Palatul Buckingham

Petrecerile de la Palat reprezintă o parte importantă a calendarului Familiei Regale, iar participanții din acest an vor fi, dezamăgiți din cauza lipsei Reginei Elisabeta.

Petrecerile au fost, din păcate, nu au putut fi susținute  în 2020 și 2021 din cauza pandemiei, însă anul acesta, Casa regală abia așteaptă  să  deschidă porțile oaspeților, la Palatul Buckingham și Palatul Holyroodhouse.

Prin organizarea acestor evenimente publice Regina avea șansa să vorbească cu oameni din toate categoriile sociale, care au avut un impact pozitiv în comunitatea lor.

În grădinile Palatului Buckingham au loc până la trei petreceri, precum și una la Palatul Holyroodhouse din Edinburgh, acestea fiind organizate în fiecare vară, conform a1.ro.

Suverana se confruntă cu probleme de sănătate

Regina Elisabeta nu a participa nici la serviciul religios din ziua de Paște de la Windsor. Anunțul a fost făcut de reprezentanții Palatului Buckingham. Aceștia nu au oferit mai multe detalii și nu au specificat motivul absenței, informează The Guardian.

Regina Elisabeta este una dintre cele mai longevive suverane din lume. Majestatea Sa are 95 de ani, iar sănătatea acesteia a devenit mai șubredă.

Suverana a început să renunțe la responsabilitățile sale regale, pasându-le urmașilor săi. Prințul Charles și Prințul William o ajută să facă fața agendei aglomerate și o înlocuiesc la multe evenimente.

„Regina începe să mai paseze din responsabilităţi şi nu doar către Charles şi William, ci şi către ceilalţi membrii ai familiei regale. Aceştia o ajută şi o susţin excelent, fără să fie nevoie ca regina să renunţe la rolul ei”, susține expertului regal, Jonathan Sacerdoti, citat de okmagazine.

Urmăriți B1TV.ro și pe