Ultimul Crăciun la Casa Albă. Barack Obama cântă o melodie celebră de Crăciun (VIDEO)

Ultimul Crăciun la Casa Albă. Barack Obama cântă o melodie celebră de Crăciun (VIDEO)
foto: collapse.com

Barack Obama a demonstrat că știe să și cânte. Aflat la sfârșit de mandat, președintele american și-a petrecut ultimul Crăciun la Casa Albă. Acesta a cântat o melodia "All I want for Christmas is You", interpretată de Mariah Carey.

Nu a fost la karaoke și nici nu a primit vreo provocare să cânte în public. Cei de la Youtube au realizat un cover al lui Barack Obama, folosindu-se de declarațiile publice ale acestuia. Au luat fiecare cuvânt din versurile melodiei și l-au căutat în discursurile acestuia, astfel încât să poată reda celebra piesă de Crăciun.

Filmarea a fost urcată pe Youtube și i-a binedispus pe toți cei care au vizionat-o.

Barack și Michelle Obama au transmis pentru ultima oară urări de Crăciun, din posturile de președinte și Primă Doamnă ai Americii.

„Privind înainte la anul care vine, să ne angajăm să menţinem valorile pe care le împărtăşim. Şi, în numele întregii familii Obama: Michelle, Malia, Sasha, Bo şi buclucaşul Sunny, vă dorim tuturor un Crăciun Fericit!”, a spus Barack Obama.

„Şi vă dorim, vouă şi familiilor voastre, un 2017 cu fericire şi sănătate. Mulţumim şi să fiţi binecuvântaţi!”, au fost cuvintele lui Michelle Obama.

Barack Obama- All I Want for Christmas is You (Cover)

#DIRECT_ONE_h2o623#