Unul dintre cei mai periculoși interlopi râde în față și statului români, și poporului britanic (FOTO)

Unul dintre cei mai periculoși interlopi râde în față și statului români, și poporului britanic (FOTO)
Foto: libertatea.ro

Unul dintre cei mai periculoși interlopi români, condamnat la nouă ani și șase luni de închisoare pentru șantaj și tentativă de omor, se plimbă nestingherit pe străzile Londrei, cu mașini de 60.000 de lire sterline, și chiar își permite să parcheze ilegal. De parcă nu ar fi de ajuns, interlopul se plângede condiţiile din închisorile româneşti și face tot posibilul să evite extrădarea.

Foto: dailymail.co.uk

„Gangster român, fugit din ţară pentru a scăpa de închisoare, primeşte ajutor legal pentru a evita extrădarea din Marea Britanie” – așa încep jurnaliștii britanici un articol despre Adrian Preda, membru al celebrului clan mafiot ”Sportivii”.

Foto: dailymail.co.uk

Britanici sunt cu atât mai revoltați cu cât trebuie să suporte costurile pentru asistenţa lui juridică.

Adrian Preda a fugit din România chiar înainte ca judecătorii să-l condamne definitiv la aproape 10 ani de închisoare. Și asta pentru că nu exista nicio măsură preventivă împotriva sa la acea vreme, deși este cunoscut ca fiind un individ periculos.

Ca să scape de extrădare, Preda s-ar fi plâns în faţa instanţei din Londra de condiţiile inumane din închisorile româneşti. Luna viitoare, el va afla dacă va fi trimis înapoi în România.

Urmăriți B1TV.ro și pe