Unul dintre cei mai periculoși interlopi râde în față și statului români, și poporului britanic (FOTO)

Unul dintre cei mai periculoși interlopi râde în față și statului români, și poporului britanic (FOTO)
Foto: libertatea.ro

Unul dintre cei mai periculoși interlopi români, condamnat la nouă ani și șase luni de închisoare pentru șantaj și tentativă de omor, se plimbă nestingherit pe străzile Londrei, cu mașini de 60.000 de lire sterline, și chiar își permite să parcheze ilegal. De parcă nu ar fi de ajuns, interlopul se plângede condiţiile din închisorile româneşti și face tot posibilul să evite extrădarea.

Foto: dailymail.co.uk

„Gangster român, fugit din ţară pentru a scăpa de închisoare, primeşte ajutor legal pentru a evita extrădarea din Marea Britanie” – așa încep jurnaliștii britanici un articol despre Adrian Preda, membru al celebrului clan mafiot ”Sportivii”.

Foto: dailymail.co.uk

Britanici sunt cu atât mai revoltați cu cât trebuie să suporte costurile pentru asistenţa lui juridică.

Adrian Preda a fugit din România chiar înainte ca judecătorii să-l condamne definitiv la aproape 10 ani de închisoare. Și asta pentru că nu exista nicio măsură preventivă împotriva sa la acea vreme, deși este cunoscut ca fiind un individ periculos.

Ca să scape de extrădare, Preda s-ar fi plâns în faţa instanţei din Londra de condiţiile inumane din închisorile româneşti. Luna viitoare, el va afla dacă va fi trimis înapoi în România.

Ultima oră
22:11 - Radu Țincu: Autoritățile europene, îngrijorate de riscul ca pandemia să evolueze din România și în Europa. Țara noastră riscă să genereze o nouă variantă virală. OMS va propune restricții (VIDEO)
21:44 - Radu Țincu: E vaccinată 47% din populația lumii și nu s-a întâmplat nimic cu nimeni / Când un medic spune că vaccinarea nu e soluția, deși a fost aprobată de toate forurile internaționale, trebuie își piardă calitatea de medic (VIDEO)
21:25 - Daniel Coriu: Am ajuns la o situație dramatică prin nevaccinare, dar și din cauza unor medici iresponsabili care au transmis mesaje greșite / Am propus încă din iulie la Ministerul Sănătății certificatul verde pentru medici (VIDEO)
21:03 - Președintele Colegiului Medicilor: OMS trimite o delegație în România să înțeleagă ce se întâmplă. Nu mai putem face față cazurilor noi și avem un număr enorm de decese evitabile
20:40 - Guvernul Dacian Cioloș și-a stabilit componența. Cum arată lista de miniștri cu care va merge USR în Parlament
20:36 - Dezastru în sudul Indiei din cauza inundațiilor: Zeci de persoane au murit sau sunt date dispărute, iar viiturile și alunecările de teren au devastat comunitățile din regiune (VIDEO)
20:06 - O scriitoare spaniolă de succes era de fapt… trei bărbați. Aceștia au ieșit din anonimat după ce au câștigat un premiu literar de un milion de euro
19:37 - 41.566 de persoane vaccinate în ultimele 24 de ore, dintre care 22.629 cu prima doză. România ar putea trece luni de 6 milioane de persoane vaccinate cu măcar o doză
19:20 - Ea este concurenta căreia Carla`s Dreams i-a promis 100.000 de euro!
18:31 - Octavian Berceanu: Garda de Mediu, o instituție normală în contextul politic românesc, în care angajaților le era frică să vorbească. Controalele direcționate politic, cea mai mare presiune pe care o aveau (VIDEO)