Top 5 momente controversate ale lui Corneliu Vadim Tudor: „Du-te, domnule, că arăți ca o maimuță! Nu ți-e rusine să-mi vorbești mie așa?!” (VIDEO)

Top 5 momente controversate ale lui Corneliu Vadim Tudor: Du-te, domnule, că arăți ca o maimuță! Nu ți-e rusine să-mi vorbești mie așa?! (VIDEO)

S-au scurs 5 ani de când tribunul Corneliu Vadim Tudor a plecat la ceruri. Un om cu o inteligență rară,Vadim Tudor și-a dedicat o mare parte din viață scrisului,publicând 32 de cărţi, din care volume de poezie şi publicisticăși aînfiinţat revista România Mare și Tricolorul.Pe de altă parte, el a fost un politician bătăios, care nu s-a ferit să spună lucrurilor pe nume șia fondat Partidul România Mare, din parte căruia acandidat de cinci ori la preşedinţia României, chiar dacă nu a ajuns niciodată șeful statului.

Top 5 momentecontroversate în care Vadim Tudor și-a ieșit din minți

Totuși, Corneliu Vadim Tudor rămâne în memoria românilor pentru ieșirile necontrolate și momentele controversate la care a fost protagonist și care strânesc hohote de râs și azi.Dacă a simțit că este necesar, Politicianul nu s-a ferit să își înjureinterlocutorii și să îi îi jignească, scoțându-le în evidență defectele.

Arăti ca o maimuță!

Vadim Tudor și-a ieșit din minți într-o emisiune TVR, când i s-a atras atenția că vorbește prea mult. ModeratorulLiviu Mihaiu a intrat în gura tribunului, care l-a jignit în fel și chip.

“Cine esti dumneata sa vorbesti cu mine asa? Du-te domnule ca arati ca o maimuta! Nu ti-e rusine sa-mi vorbesti mie asa?! Pleaca din emisiune daca nu vrei să afle poporul român…!”

Scandalul cu executorul judecătoresc

În 2011, clădirea în care se afla sediu PRM a fost retrocedată, iar cândexecutorul judecătoresc a venit să aplice sentința, Corneliu Vadim Tudor a întâmpinat-o cu o ploaie de jigniri și cu un pahar cu apa aruncat în față.Nervos din cale afară, politicianul chiarsi l-a bruscat pe șeful politistilor care o însoțea pe executoare.

Klaus Iohannis, un german second-hand, refuzat la export

O alta sursa de controverse au fost declaratiile din 30 noiembrie 2014, când într-o emisiune l-a criticat dur peKlaus Iohannisse refera la Romania care s-ar afla “pe mana unui handicapat”, a “unui neamt de mana a doua”, care s-ar fi îmbogățit din traficul de minori.

Injurii pe bandă rulantă la adresa fostei candidate la parlamentare, Anca Cârcu

În platoul unei emisiuni, Vadim Tudor i-a adresat o ploaie de înjurături și cuvinte grele fostei candidate la parlamentare, Anca Cârcu. Mai mult, tribunul a acuzat-o că ar fi practicat prostituția.

Corneliu Vadim Tudor, câte un cuvânt jignitor pentru fiecare om politic din România

Intervievat de Mihai Gâdea, Tribunul a găsit câte un cuvânt jignitor pentru fiecare om politic de la aceea vreme.