Florin Cîțu: „Trebuie să îi asigurăm pe români că după această guvernare nu vor mai fi drumuri fără asfalt, localități fără canalizare, fără apă curentă”

Florin Cîțu: Trebuie să îi asigurăm pe români că după această guvernare nu vor mai fi drumuri fără asfalt, localități fără canalizare, fără apă curentă
Prim-ministrul Florin Cîțu, la evenimentul „Grand Matinal Digital”, organizat de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Franceză în România. Sursa foto: Facebook

Florin Cîțu a declarat luni, la Constanța, că primarii PNL trebuie să guverneze nu pentru ei sau pentru partid, ci pentru români. Acesta a subliniat că trebuie ca în 2024 să nu mai fie drumuri fără asfalt, localități fără canalizare, fără apă curentă, care să nu fie racordate ori la gaz, ori la electricitate prin sistem fotovoltaic.

“Am auzit în această campanie tot felul de promisiuni. Am intrat în politică pentru a face lucruri bune pentru români, nu am intrat în politică pentru noi. Sunt criticat că mă întâlnesc cu primarii la Guvern. Am invitat și de la alte partie, pentru că eu văd astfel lucrurile.

Primarii sunt cei care implementează proiecte pentru români, de aceea trebuie să discutăm cu ei.

Trebuie să îi asigurăm pe români că după această guvernare în 2024 nu vor mai fi drumuri fără asfalt, localități fără canalizare, fără apă curentă, care să nu fie racordate ori la gaz, ori la electricitate prin sistem fotovoltaic.

Nu o facem pentru noi, nu o facem pentru primarii noștri, o facem pentru români. Acolo unde am făcut aceste lucruri pentru români, românii ne-au votat din nou. De aia este Emil Boc votat pentru că a făcut lucruri pentru români, de aia  să fie și Virgil Chițac votat data viitoare”, a declarat Florin Cîțu.

Ultima oră
19:49 - Cristian Diaconescu: Angela Merkel iese cu capul sus. A fost o susținătoare a atenției pentru Europa de Est, iar pe noi, românii, în anumite momente ne-a ajutat efectiv (VIDEO)
19:09 - Daniel Fenechiu: Florin Cîțu a spus că prioritatea este refacerea coaliției / Nu cred că se pune problema unei „epurări” în PNL. Personal cred că ar trebui analizată conduita manifestată sâmbătă la adresa lui Klaus Iohannis (VIDEO)
18:45 - Loto 6/49. Rezultate Loto 6/49, Joker, Noroc Plus și Super Noroc
18:33 - Cristian Diaconescu, despre prezența lui Klaus Iohannis la Congresul PNL: Cerere de implicare din partea partidelor va fi întotdeauna. Este decizia Președintelui dacă și câți pași face într-o direcție sau alta (VIDEO)
18:05 - În Timișoara ar putea fi instituită carantină de noapte pentru persoanele nevaccinate. Rata de infectare din oraș a trecut de pragul de 6
17:17 - Masca redevine obligatorie în spațiile deschise aglomerate din Capitală. Noi măsuri în București, de la miezul nopții
17:04 - Ionel Dancă, filmat când le arăta mai multor liberali cum să voteze (VIDEO)
16:51 - Fetiță de 13 ani, găsită moartă într-o pădure din Bistrița-Năsăud. Ea fusese dată dispărută sâmbătă seară
16:32 - Un bărbat a fost arestat preventiv pentru sechestrarea unei fete și pentru tentativă de viol, la Hunedoara
16:04 - Ludovic Orban: Președintele PNL va avea demisia mea la dispoziție, luni dimineață. Există riscul major ca PNL să piardă poziția de președinte al Camerei Deputaților