Liviu Dragnea, despre acuzațiile că Victor Ponta e omul sistemului: "A fost un tânăr rebel, ceva s-a întâmplat la un moment dat"

Liviu Dragnea, despre acuzațiile că Victor Ponta e omul sistemului: "A fost un tânăr rebel, ceva s-a întâmplat la un moment dat"

Crin Antonescu a făcut miercuri seară declarații dure despre fostul său coleg din USL pe care îl consideră vinovat pentru eșecul proiectului USL și despre care a afirmat că ar fi devenit omul sistemului.

"La Victor e posibil să se fi dus Sebastian Ghiță, omul sistemului, și să-l convingă de anumite lucruri. Nu știu sigur, sunt bănuieli. Domnul Ponta a avut încredere mai mult în sistem decât în voturile date împotriva sistemului și atunci proiectul a eșuat. A avut niște parteneri nevăzuți, din afara proiectului și care nu erau apropiați. Au fost multe momente, începând cu pactul cu Traian Băsescu", a afirmat Crin Antonescu.

Liviu Dragnea și-a dat și el vineri cu părerea pe acest subiect, dar a afirmat doar că el a observat o schimbare la Victor Ponta de-a lungul timpului, dar nu știe dacă aceasta este din cauza unui înțelegeri cu sistemul sau nu.

"Vinovații sunt cei care au lăsat binomul să devină toxic, dacă se complac sau devin parte a acestui joc. Dacă Victor a fost parte din sistem, eu nu știu, nu cred, spre că o să ne lămurim cu asta. Nu l-am simțit că e un om rău sau că e parte din sistem. A fost un tânăr rebel, ceva s-a întâmplat la un moment dat. Am vorbit cu Crin, dar nu ne-am dat seama, sper să aflăm", a afirmat Liviu Dragnea, potrivit știripesurse.ro.

Președintele PSD a vorbit și despre retragerea lui Crin Antonescu din politică după ce acesta a fost de-a lungul timpului președinte al Senatului, președinte interimar al României și președinte al PNL.

"Este fostul și actualul meu prieten. Regret că și eu, și Crin, și Victor am fost păcăliți, manipulați și nu am păstrat un proiect politic atât de mare. Crin nu va fi adversarul meu niciodată, poate un competitor. Eu cu el, cu Victor, am vrut să facem o Românie pentru români. Nu știu dacă Crin va reveni în politică, dar mi-aș dori asta", a precizat Dragnea.