Momente de coșmar pe o autostrada din Italia. Grindina de mărimea unei mingi de tenis a distrus sute de mașini (VIDEO)

Momente de coșmar pe o autostrada din Italia. Grindina de mărimea unei mingi de tenis a distrus sute de mașini (VIDEO)
Grindina a făcut pagube seriaose în Italia / Foto: captură YouTube / Italy24news.com

Grindina a făcut numeroase pagube, în cursul zilei de luni, în Italia. Buxățile de gheață de mărime unei mingi de tenis au avariat sute de mașini, aflate în mers pe o autostrada din nordul peninsulei.

Italia s-a confruntat cu o serie de fenomene meteo extreme, grindina producând un adevărat dezastru în apropierea localiyății Fidenza.

Șoferii care se aflau pe autostradă, în cursul zilei de luni, s-au ales cu numeroase pagube. Printre acestea se numără parbrize sparte, capote și plafoane îndoite.

Grindină de mărimea unei mingi de tenis, în nordul Italiei

Traficul a fost blocat pe o distanță de 50 de kilometri, din cauza vremii nefavorabile. Totodată, s-au înregistrat și numeroase accidente rutiere, având în vedere condițiile meteo.

Grindina nu a fost singura care a provocat pagube în nordul Italiei. Furtunile și vijeliile au condus la inundații și copaci răsturnați.

Potrivit Italy24news.com, din cauza vântului, acoperișul mai multor case din localitatea Fidenza s-a prăbușit, chiar pe carosabil, provoând astfel blocaje pe drumurile din oraș.

Ultima oră
13:23 - Doar 24 paturi ATI libere pentru pacienți COVID, în toată țara. În spitalele din București nu mai există niciun loc
13:14 - 5.655 de cazuri noi de coronavirus, dintre care aproape 2.600 doar în București. Încă 109 decese asociate SARS-CoV-2, printre care și o femeie nevaccinată, de 28 de ani. La ATI sunt internați 272 de pacienți cu COVID-19
13:05 - Ludovic Orban: Președintele României a încălcat Constituția / Comsia de control al SRI ar trebui să cerceteze subiectul / Cîțu nu înțelege ce partitură a jucat și că a fost un pion pe tabla de șah, nicidecum regina (VIDEO)
13:05 - Florin Cîțu: Astăzi semnăm PNRR, este un moment istoric. Primii bani vor veni la începutul lui decembrie
12:56 - Florin Cîțu, despre situația pandemiei de COVID-19: Ținta pentru Ministerul Sănătății este de 2.000 de paturi la ATI (VIDEO)
12:40 - DSP: În București, incidența cazurilor de COVID-19 a ajuns la 4,95 la mia de locuitori. Au fost raportate 2.600 de cazuri în ultimele 24 de ore
12:39 - Ludovic Orban reclamă o „lovitură de partid”: Florin Cîțu nu înțelege că fie nu va mai fi prim-ministru, fie va rămâne numai din mila PSD. A devenit persona non grata pentru un număr uriaș de cetățeni (VIDEO)
12:33 - IGPR: Polițiștii au peste 3.100 de dispozitive pentru verificarea certificatelor COVID. Alte 8.000 urmează să sosească
12:29 - Florin Cîțu: Dacă cei de la CCR ne dau dreptate, atunci președinții celor două Camere trebuie să plece acasă (VIDEO)
12:22 - Ludovic Orban: Dacă astăzi mi-aș fi depus demisia la Camera Deputaților, cel mai probabil funcția ar fi ajuns la PSD. Nu vreau să fac niciun cadou PSD / Demisia mea nu e la dispoziția premierului pe perioadă nelimitată (VIDEO)