Primăria Sectorului 4 construiește un patinoar olimpic ultramodern de peste 1.500 de locuri. Daniel Băluță: ‘Cu toții trebuie să căutăm și să găsim soluții pentru a atrage copiii către sport. Mișcarea înseamnă sănătate’

Primăria Sectorului 4 construiește un patinoar olimpic ultramodern de peste 1.500 de locuri. Daniel Băluță: 'Cu toții trebuie să căutăm și să găsim soluții pentru a atrage copiii către sport. Mișcarea înseamnă sănătate'
Foto: Primaria Sectorului 4

Premieră în Capitală după 68 de ani. Primăria Sectorului 4 în colaborare cu Federația Română de Hochei pe Gheață anunță construirea unui patinoar olimpic ultramodern de peste 1.500 de locuri.

Pantinoar olimpic, construit în Sectorul 4

‘În colaborare cu Federația Română de Hochei pe Gheață, Primăria Sectorului 4 va construi un patinoar acoperit, unde se vor putea desfășura atât competiții sportive naționale și internaționale, campionate europene și mondiale de hochei, înclusiv spectacole de divertisment pentru public’, anunță reprezentanții instituției.

Este o bucurie imensă pentru mine să mă implic în acest proiect. Am spus DA de la prima interacțiune pe care am avut-o cu reprezentanții Federației Române de Hochei pe Gheață. Cu toții trebuie să căutăm și să găsim soluții pentru a atrage copiii către sport. Mișcarea înseamnă sănătate”, a declarat Daniel Băluță, primarul Sectorului 4.

Proiectul va fi oferit cu titlu gratuit de către Federația Internațională de Hochei pe Gheață

Construcția va fi realizată în curtea Liceului Tehnologic de Metrologie ”Traian Vuia”, pe un teren de 2,5 hectare. Fiind singurul patinoar olimpic din sudul țării, acesta va avea o capacitate de 1.500 de locuri și va fi destinat tuturor activităților care se pot desfășura pe gheață. Proiectul va fi oferit cu titlu gratuit de către Federația Internațională de Hochei pe Gheață.

Noul complex ultramodern va costa circa două milioane de euro.

Acesta va discpune de tribune, vestiare, cabinete medicale, spații administrative, locuri de parcare și spații de relaxare amenajate în așa fel încât părinții, care își înscriu copiii la anumite activități sportive, să îi poată urmări când se antrenează.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
08:49 - Continuă haosul din Georgia după alegerea președintelui. Actuala șefă a statului nu vrea să plece și cere reorganizarea alegerilor
08:22 - Marea problemă pentru România de la intrarea completă în Schengen. Ce s-ar putea întâmpla de la 1 ianuarie
23:51 - „360 de grade”, cu Alina Bădic | Prof. univ. dr. Dulcan: Un om care respectă legile bunului simț e mult mai agreat de rațiunea divină decât unul care se dă toată ziua cu capul de icoane, apoi își chinuie familia (VIDEO)
23:25 - „360 de grade”, cu Alina Bădic | Prof. univ. dr. Dulcan: Suferința este una dintre căile ce i se dau omului pentru a se înțelepți, pentru a se întreba, pentru a învăța ceva (VIDEO)
22:57 - Românii au ajuns să facă ”echipă” ca să cumpere porc de Crăciun. Cât costă un kilogram
22:26 - Rata de abandon universitar este tot mai mare. „Nu sunt informații actualizate, ceea ce se cere pe piața muncii”
21:49 - Arad: Poliţiştii locali i-au vizitat acasă pe elevii chiulangii. Ei susțin că nu se pot trezi dimineața să meargă la școală. Ce spun părinții
21:23 - Miliardarul Isak Andic, fondatorul lanțului de modă Mango, a murit după ce a căzut de pe o stâncă
20:58 - Simona Pătruleasa, despre cum îşi educă fiica: „Ne percepe ca fiind exigenţi, dar credem că în viitor ne va mulţumi”. Ce reguli trebuie să respecte Ingrid
20:17 - Câți bani face Denisa Tănase, fosta membră a trupei Bambi. Și-a construit un imperiu datorită parfumurilor