Larisa Iordache, dezvăluiri după retragerea din finala olimpică: „Puteam să-mi pierd un rinichi!”

Larisa Iordache, dezvăluiri după retragerea din finala olimpică: „Puteam să-mi pierd un rinichi!
Larisa Iordache

Larisa Iordache a fost nevoită să se retragă din finala olimpică de la Tokyo, pentru a nu-și pune sănătatea în pericol. În urmă cu câteva luni însă, gimnasta a trecut prin momente cel puțin la fel de dificile.

După retragerea de la Jocurile Olimpice, Larisa Iordache a declarat că la turneul din Elveția a riscat probleme severe, cu rinichii.

„Foarte multe! Ultima dată chiar în urmă cu două luni, la Basel, unde am participat cu o criză renală. Inconștiența a învins atunci. Puteam să-mi pierd un rinichi! Dar dorința de a concura și de a obține calificarea la Olimpiadă a fost mare”, a declarat Larisa Iordache, pentru GSP.

Larisa Iordache: „Poate acum veneam să discutăm purtând medalia la gât”

Larisa Iordache a urmărit finala cu mult regret și tristețe. Ea crede că ar fi putut urca pe podium, dacă ar fi fost 100% aptă din punct de vedere fizic.

„Chiar am crezut că-mi voi face exercițiul pentru finală. Era finala mea! Poate acum veneam să discutăm purtând medalia la gât. Am simțit însă o ușurare când am ajuns în cameră și nu mai trebuia să suport acea durere severă. M-am liniștit. Va fi greu cu recuperarea, dar, după această experiență, am realizat că, împreună cu antrenorii mei, putem depăși mai departe absolut orice obstacol. E o binecuvântare să-i am lângă mine pe acești doi oameni, despre care știu cu adevărat că-mi doresc doar binele.

Am trăit cu sentimentul că n-aș fi avut cum să lipsesc de pe podium. Sunt prieteni care priveau la televizor, îmi spuneau ce mult și-ar fi dorit să fie aici, dar vă închipuiți cât de mult mi-am dorit eu! Eram la câțiva metri de bârna pe care ar fi trebuit să concurez și am fost obligată să am doar calitate de spectator”, a mai dezvăluit Iordache.

Ultima oră
20:31 - Înregistrări din ședința în care echipa lui Dan Barna pregătește strategia pentru turul 2 cu Dacian Cioloș: „E caft pe bune” / „O să facem un call center cu vedete”
20:16 - Administrația Prezidențială a anunțat oficial faptul că Klaus Iohannis va participa, sâmbătă, la Congresul PNL
20:10 - Dan Motreanu: Nu candidez pentru nicio funcție la Congresul PNL / Ce înseamnă „echipa câștigătoare”? Pe cine au învins? / Ar fi o pată mare pe obrazul PNL și al președintelui Iohannis să fie aleși oameni controversați
19:44 - China anunță noi măsuri împotriva criptomonedelor: Au fost blocate toate tranzacțiile
19:42 - Certificatul verde, un adevărat imbold pentru vaccinare. Măsura a fost adoptată cu întârziere de Guvernul Cîțu, într-un moment în care campania aproape înțepenise
19:10 - Raed Arafat confirmă: Intrarea la restaurantele din interiorul mall-urilor se va face tot cu certificatul verde
19:05 - Aproape 20.000 de persoane vaccinate în ultimele 24 de ore, dintre care 17.000 cu prima doză. Mai bine de 5,3 milioane de persoane vaccinate cu schemă completă de la debutul campaniei
18:42 - Cristian Diaconescu: Nimeni astăzi în Europa nu crede că moștenirea Merkel va fi contrazisă de stânga sau de dreapta / Angela Merkel și Donald Tusk înțeleg mai bine România decât mulți alții de pe continent (VIDEO)
18:33 - Peste 10.000 de porci vor fi ucişi la o singură fermă din Hunedoara ca urmare a confirmării pestei porcine africane
18:07 - Certificatul verde, obligatoriu în Capitală de la miezul nopții. Autoritățile au introdus restricțiile de scenariu roșu (VIDEO)