Transferul lui Erling Haaland la Manchester City pare iminent. Liderul din Premier League anunță că a ajuns la un acord cu Borussia Dortmund

Transferul lui Erling Haaland la Manchester City pare iminent. Liderul din Premier League anunță că a ajuns la un acord cu Borussia Dortmund
Erling Haaland este evaluat de site-ul de specialitate Transfermarkt la 150 de milioane de euro. Foto: Hepta.ro / DPA Images / Matthias Balk

Manchester City, liderul la zi din Premier League, a anunțat că a ajuns la un acord de principiu cu clubul german Borussia Dortmund pentru transferul atacantului Erling Haaland, unul dintre cei mai râvniți fotbaliști ai momentului.

Transferul lui Erling Haaland la Manchester City, tot mai aproape să devină realitate

„Manchester City poate confirma că am ajuns la un acord de principiu cu Borussia Dortmund pentru a-l transfera la club pe atacantul Erling Haaland pe 1 iulie 2022”, se arată în mesajul postat de pe Twitter de reprezentanții liderului din Premier League.

Clubul britanic spune că în calea transferului mai rămân doar tratativele dintre club și fotbalistul norvegian.

În vârstă de 21 de ani, Erling Haaland este unul dintre cei mai în vogă fotbaliști din noul val, iar viitorul său a fost subiectul multor speculații, în condițiile în care tot mai multă lume era de părere că a venit momentul ca tânărul superstar norvegian să facă următorul pas în carieră.

Borussia Dortmund va încheia campionatul german pe poziția a 2-a, la mare distanță de liderul competiției și campioana en-titre a Germaniei, Bayern Munchen. Erling Haaland este al treilea marcator din actuala ediție de Bundesliga, cu 21 de goluri și șapte pase decisive.

Eliminată din Liga Campionilor în faza semifinalelor după o dublă fantastică în compania lui Real Madrid, Manchester City are șanse mari să își apere titlul de campioană a Angliei, în condițiile în care are trei puncte peste Liverpool cu trei runde rămase de jucat.

Urmăriți B1TV.ro și pe