Wladimir Klitschko, pregătit să renunțe la tot pentru țară și pentru libertate: „Faci totul pentru copiii tăi, pentru familia ta, orice pentru a-i proteja, pentru a le da un viitor”

Wladimir Klitschko, pregătit să renunțe la tot pentru țară și pentru libertate: „Faci totul pentru copiii tăi, pentru familia ta, orice pentru a-i proteja, pentru a le da un viitor”
Wladimir Klitschko, pregătit să renunțe la tot pentru țară și pentru libertate: „Faci totul pentru copiii tăi, pentru familia ta, orice pentru a-i proteja, pentru a le da un viitor”. Sursa Foto: Hepta/ Raphael Lafargue

Fostul campion mondial, boxerul Wladimir Klitschko a vrut să se convingă de atrocitățile comise de armata lui Vladimir Putin și s-a dus personal să vadă ce a mai rămas în urma invaziei ruse în Ucraina.

Fratele primarului din Kiev a acordat un interviu emoționant pentru celebrul Piers Morgan, potrivit Boxing247.

„În viața mea nu mi-am imaginat că o ființă umană poate face așa ceva”

„Rusia are nevoie de Ucraina, evident, după cum vedem, dar Rusia nu are nevoie de ucraineni. De aceea sunt uciși civili și sunt bombardate districte rezidențiale din orașe, cu bombe cu fosfor și cu dispersie, iar toate astea continuă.

Am fost în Bucha, am văzut cu ochii mei. Toți civilii uciși au fost torturați, cu mâinile legate la spate, cu o împușcătură în cap. Au fost executați. 

Lumea a subestimat agresiunea nebunului. Acum, aceasta este consecința. (…) În viața mea nu mi-am imaginat că o ființă umană poate face așa ceva altei ființe umane. Asta am văzut în Bucha”, a declarat Wladimir Klitschko.

Wladimir Klitschko  a transmis acum câteva săptămâni că războiul din Ucraina îl motivează să revină în ring. De asemenea, Klitschko a fost întrebat dacă e pregătit să moară în acest război, iar răspunsul pe care l-a oferit l-a emoționat și pe realizatorul emisiunii.

„Puteam să fiu, cu copilul meu, undeva în siguranță. Copilul meu e cel mai important din viața mea. Dar am înțeles, de asemenea, că există lucruri mult mai mari, libertatea, poporul tău, țara ta.

Mi-am pus această întrebare când armata rusă era la periferia orașului și dacă nu aș fi fost gata de asta, aș fi plecat. Ești gata să renunți la tot ce ai pentru țară și pentru libertate? Aceasta e întrebarea pe care milioane de ucraineni și-o pun, iar răspunsul este da”, a explicat fostul campion mondial.

Klitschko: Suntem determinați să ne protejăm pe noi

Discuția pe care a avut-o cu Wladimir Klitschko, l-a facut pe realizatorul emisiunii Piers Morgan să se emoționeze.

„A fost unul dintre cele mai puternice interviuri pe care cred că le-am făcut în viața mea. Pasiunea, elocvența, rezistența din vocea ta, determinarea!”, a declarat Piers Morgan.

Întrebat ce mesaj i-ar transmite lui Putin, Wladimir Klitschko a răspuns prompt.

„Nu există vreo cale specială pentru a face ceva cu Putin pentru a-i schimba viața, sau pentru a-i schimba opinia, sau pentru a opri acest război. E vorba doar de mintea unui om nebun. Cum poți să convingi un nebun? Habar nu am”, a transmis Klitschko.

Cu toate acestea, Klitschko a mai fost întrebat dacă Ucraina poate câștiga acest război: „Nu noi am început acest război. Noi nu putem face planuri pentru următorul minut, oră sau zi. Avem nevoie de sprijin, ceea ce primim parțial. Suntem determinați să ne protejăm pe noi, pe familiile noastre, pe copiii noștri, pe părinții noștri care sunt îngropați în pământ.

Aceasta este casa noastră. Nu există îndoială, noi nici măcar nu ne întrebăm dacă putem câștiga. Aceasta este casa noastră, faci totul pentru copiii tăi, pentru familia ta, orice pentru a-i proteja, pentru a le da un viitor”, a mai spus Klitschko.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
01:22 - Stelian Tănase, despre cum ajută occidentalii Ucraina: Sunt buni de gură, birocrația se mișcă a dracului de greu. Macron nu e Macron, e Micron, un papagal care nu înțelege că Putin vrea refacerea Imperiului Rus (VIDEO)
00:34 - Stelian Tănase: Știu pe surse că e o decizie și la PNL, și la PSD ca, înainte cu un an de alegeri, să rupă coaliția. La unul din cele două partide au hotărât deja să plece (VIDEO)
23:52 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Badic: Ce trebuie să facem când suntem ținta unui atac energetic (VIDEO)
23:22 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Badic: Tipuri de atacuri energetice și cum se manifestă ele (VIDEO)
22:54 - Anunț surprinzător din Ungaria: Digi Sport 1, 2 și 3 nu vor mai fi disponibile de la 1 iulie
22:37 - Stelian Tănase: PNL așteaptă tot de la Cotroceni. Dacă Iohannis doarme, și siesta la el e o religie, nu se întâmplă nimic / Pe sub masă, PNL și PSD se înțeleg perfect, își impart prada (VIDEO)
22:01 - Ştefan Petreuş, din grupul Frații Petreuș, a murit la 82 de ani. „Ne rămân muzica lor excepţională şi dragostea lor pentru folclorul maramureşean” (VIDEO)
21:36 - Emilia Șercan: Nicolae Ciucă a reușit în instanță să blocheze analiza tezei sale de doctorat. Și-a făcut astfel un mare deserviciu, căci ne-a confirmat tuturor că teza e plagiată (VIDEO)
21:20 - Cacealma rusească: primarii occidentali au vorbit cu un fake al primarului din Kiev
21:03 - Dieta-minune: Cum a reușit Nicoleta Luciu să slăbească 35 de kilograme în doar două luni