Afacerea anului în Vrancea! O femeie a încercat să-și vândă capra pe un bitcoin, în centrul Focșaniului

Afacerea anului în Vrancea! O femeie a încercat să-și vândă capra pe un bitcoin, în centrul Focșaniului
Afacerea anului în Vrancea! Cineva a încercat să-și vândă capra pe un bitcoin, în centrul Focșaniului, sursă foto: captură YT

Un cititor al ziarului local a transmis imagini surprinse luni 22 noiembrie 2022 în centrul Municipiului Focșani cu următorul comentariu: ”Aș dori să fac o semnalare. Ieri (n.r. luni 22 noiembrie 2022) în centrul Municipiului Focșani, o băbuță era în fața unui bancomat de bitcoini și dorea să schimbe o capră pe un bitcoin.

Negocierea a avut loc în fața unui bancomat de bitcoini

„A venit cineva, cred că era din gestiunea bancomatului, și a început circul. Am reușit să îi fotografiez și să filmez” a scris acesta Ziarului de Vrancea.

Ce Este Bitcoin?

Bitcoin este o monedă digitală, sau „criptomonedă”, deoarece utilizează o tehnologie aparte de criptare pentru a asigura tranzacțiile în cadrul infrastructurii sale, care este, în fapt, o bază de date online distribuită, cunoscută și sub denumirea de „blockchain”.

Abrevierea Bitcoin este BTC .Se poate schimba / tranzacționa Bitcoin contra dolarului american – BTC USD sau contra Euro – Bitcoin Euro.

Bitcoin oferă posibilitatea de a efectua plăți de la o entitate la alta în mod nemijlocit (în engleză: „peer to peer”), sigur și ieftin, fără a fi nevoie de o bancă sau de un procesor central de plăți.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
14:04 - Vor fi mai multe străzi cu sens unic în București: de când intră în vigoare
14:02 - Kremlinul confirmă planurile de a crea o „uniune triplă a gazelor”. Încă două țări se alătură lui Putin
13:54 - Vicepreședinte al Autorității Naționale pentru Cetățenie, trimis în judecată de DNA după ce ar fi încercat să mituiască cu 200 de lei un polițist pentru a nu fi amendat în trafic
13:44 - Ministrul Culturii, după scandalul din Parlament generat de discursul unui deputat UDMR: E un dublu pericol – radicalizarea unei minorități și contraradicalizarea unor forțe politice românești. Se alimentează reciproc (VIDEO)
13:36 - Unde se pot vedea meciurile decisive, de joi, pentru calificarea în optimile CM Qatar 2022: Partidele Spaniei şi Germaniei NU mai sunt transmise de TVR 1
13:36 - Secretarul General NATO, Jens Stoltenberg, la București: Europa trebuie să se pregătească pentru mai mulți refugiați din Ucraina
13:28 - Nouă lovitură grea pentru Simona Halep! Jucătoarea româncă întâmpină probleme şi la antrenamente
13:25 - Mario Iorgulescu a postat o fotografie în care apare alături de interlopul din Timișoara Sorin Udrea. „Nu merg lucrurile între noi. Nu vreau să mă întorc în România”
13:19 - Italia se pregătește să naționalizeze una dintre cele mai mari rafinării din Europa deținută de Lukoil
13:13 - Bogdan Aurescu: Parteneriatul Strategic România – SUA e la cel mai înalt nivel / Antony Blinken: SUA rămân angajate în sprijinirea eforturilor României pentru consolidarea statului de drept și combaterea corupției (VIDEO)