Ediție specială „360 de grade” cu Alina Bădic. „Durata și calitatea vieții se îmbunătățesc dacă în fiecare zi aflăm lucruri noi” (VIDEO)

Ediție specială „360 de grade” cu Alina Bădic. „Durata și calitatea vieții se îmbunătățesc dacă în fiecare zi aflăm lucruri noi” (VIDEO)

Alina Bădic și invitații săi, Ingrid Baciu și Eugen Mîrtz, au discutat despre cum putem trăi mai mult, sâmbătă seară, în ediția specială emisiunii „360 de grade”. Ei au explicat că inclusiv latura cognitivă joacă un rol important îmbunătățirea duratei și calității vieții.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Ediție specială „360 de grade” cu Alina Bădic. Cum putem prelungi durata vieții

„Spuneamși că latura cognitivă este importantă. Durata și calitatea vieții, de asemenea, se îmbunătățesc dacă în fiecare zi aflăm lucruri noi. Sunt oameni care, prin natura activităților lor, au această posibilitate, dar sunt și oameni care spun, domne`, eu am avut o muncă repetitivă, am ieșit și la pensie, ce lucruri noi să aflu? Dacă acea persoană nu se pricepe să caute pe internet, pentru că și internetul este ca o junglă deasă, cu multe ispite și cu multe tentații de pierdere de vreme, să știți că și citirea unei cărți – iar aici, din punctul acesta de vedere, cărțile sacre, cum ar fi Biblia prin excelență, îți dau foarte multă bătaie de cap, în sensul că nu sunt ușor de înțeles. Chiar Iisus spunea că dă pilde, adică niște povești care par simple, dar care trebuie aprofundate. Atunci, o astfel de persoană poate să își propună să citească dintr-o carte importantă câte un pasaj, câte o pagină, două, un capitol și așa mai departe, și în felul acesta să își dea de lucru pe parcursul întregii vieți”, a spus Eugen Mîrtz.

La rândul său, Alina Bădic a subliniat că e important să avem mereu un scop.

„Foarte multe persoane care și-au dedicat viața unui scop, într-adevăr, și-au asigurat o longevitate deosebită. Pentru că în momentul în care nu mai ai preocupări, te gândești la tot felul de lucruri care în generală coboară”, a spus Alina Bădic.

În aceeași ediție a emisiunii „360 de grade”, cei trei au discutat și despre ce trebuie să facem atunci când se pregătesc aspecte astrale de mare forță.

Tot sâmbătă, dar cu câteva ore înainte, Alina Bădic prezentase, alături de Cristina Hlusak, și predicțiile astrale pentru săptămâna 7 – 13 februarie.

Ultima oră
20:00 - Referendum rezolvă disputa: elvețienii acceptă certificatul pandemic
19:39 - Nicolae Ciucă: Hanuca ne amintește că speranța și credința ne fac mai puternici. Apreciez și susțin valorile spirituale ale poporului evreu, solidaritatea, întâlnirea dintre religii și culturi, dialogul și respectul (VIDEO)
19:20 - Klaus Iohannis: Comunitatea evreiască din România, un contributor important la binele comun. Reiterez angajamentul Statului nostru în ceea ce privește prevenirea și combaterea antisemitismului
19:10 - Adrian Chesnoiu: Inclusiv pe pestă porcină africană vom veni cu un set de măsuri care măcar în al 12-lea ceas să dea încredere industriei de creștere a porcului din România că încă mai putem produce (VIDEO)
18:47 - Adrian Chesnoiu: Povestea cu „Doi și-un sfert”, o aberație. N-am lucrat nici o secundă acolo, aveam 16 ani când s-a desființat. Am lucrat la DGIPI în cadrul MAI (VIDEO)
18:30 - Adrian Chesnoiu: Politica Agricolă Comună vine cu restricții și condiționalități care vor crea și mai multe decalaje. E datoria noastră să convingem Bruxelles-ul, la prima posibilitate de renegociere a PNRR, să le aibă în vedere (VIDEO)
18:13 - Adrian Chesnoiu, pe B1 TV: Agricultura nu există în PNRR / Poate acum a fost primul guvern de coaliție când Agricultura a fost pusă în primele 5 domenii ca importanță de PSD / N-o mă auziți vorbind de greaua moștenire (VIDEO)
17:58 - Suporterii pot asista la întreaga partidă dintre Universitatea Craiova și FCSB, chiar dacă se termină după ora 21: „Să păstreze obligatoriu biletul la meci până în momentul în care ajung acasă”
17:41 - Raed Arafat: În final, tulpina Omicron va ajunge peste tot. Nimeni nu va putea să o oprească. Singurul lucru care se face acum este întârzierea răspândirii (VIDEO)
17:30 - Simona Halep, decizie radicală după apariția variantei Omicron: „Nu vreau să risc nimic”